Férfi vízálló kabát NORDBLANC DEFIANCE bordó NBWJM7951_PLU

Férfi vízálló kabát NORDBLANC DEFIANCE bordó NBWJM7951_PLU

Férfi vízálló kabát NORDBLANC DEFIANCE bordó NBWJM7951_PLU

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 44 381 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi vízálló kabát NORDBLANC DEFIANCE bordó NBWJM7951_PLU - termékleírás

Férfi vízálló kabát NORDBLANC DEFIANCE bordó NBWJM7951_PLU Férfi télikabát NORDBLANC DEFIANCE, vízálló és FURTHERM® üreges szálakkal töltött. A FURTHERM® hőszigeteléssel töltött téli vízálló kabát melegen tartja a testet és garantálja a szükséges hőkomfortot. Különösen akkor fogja értékelni, ha a városban, a téli természetben való séták során és így tovább viseli. SZÉLÁLLÓ Ellenáll az erős széllökéseknek, és kényelmesen tudja tartani Önt még feszült időjárási körülmények között és nehéz helyzetekben is. LÉGZHETŐ Segít a testhőmérséklet szabályozásában, és tökéletes időjárási kényelmet biztosít minden időjárás esetén. HOLLOW TRAIN Maximális hőkomfortot biztosít, és képes összegyűjteni az emberi test által kibocsátott hőt nehéz időjárási körülmények között. WATERWISE Megvédi a felületet a víz behatolásától és taszítja a levegő nedvességét. FELSZERELÉS belső mellzseb FURTHERM® Lélegző hőszigetelő töltelék. Melegen és kényelmesen tartja a testet. Szélsőséges időjárási körülmények között felhalmozza a testhőt, amelyet később ismét lead, segít fenntartani a szükséges testhőmérsékletet. Minden tevékenység során kényelmet és komfortot garantál. TERATEX® 5000 Vízálló, víztaszító anyag. Véd a könnyű eső vagy hó ellen. Az ebből az anyagból készült termék mindennapi viseletre alkalmas. Külső anyag: 100% poliészter - TERATEX® 5000, vízoszlop 5 000 mm, légáteresztő képesség 5 000 g Töltelék: 100% poliészter Bélés: 100% poliészter Kabátok » Sport kabátok » Férfi vízálló kabát NORDBLANC DEFIANCE bordó NBWJM7951_PLU

Termék Férfi vízálló kabát NORDBLANC DEFIANCE bordó NBWJM7951_PLU csoport termékei között található Férfi kabátok a márkától Nordblanc.

Férfi vízálló kabát NORDBLANC DEFIANCE bordó NBWJM7951_PLU - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
nagyságXXXL
IntrastatFérfi bundy-1,20-62104000
KategóriaKabátok, Férfi kabátok, Borda
MárkaNordblanc

Férfi vízálló kabát NORDBLANC DEFIANCE bordó NBWJM7951_PLU - ár és elérhetőség előzményei

Férfi vízálló kabát NORDBLANC DEFIANCE bordó NBWJM7951_PLU - egyéb érdekes termékek

Férfi vízálló kabát NORDBLANC DEFIANCE bordó NBWJM7951_PLU - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?