Férfi utralehké külső nadrág NORDBLANC Sheena NBSPM6634_ZPV

Férfi utralehké külső nadrág NORDBLANC Sheena NBSPM6634_ZPV

Férfi utralehké külső nadrág NORDBLANC Sheena NBSPM6634_ZPV

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 18 400 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi utralehké külső nadrág NORDBLANC Sheena NBSPM6634_ZPV - termékleírás

Férfi utralehké külső nadrág NORDBLANC Sheena NBSPM6634_ZPV leírás Nordblanc SHEENY Az Ultra-Light Stretch kültVenai nadrág minden nyári tevékenységre alkalmas. A Morepartra viszik, sétálhatnak az erdőbe vagy a városba, menjenek könnyű túrázásra vagy fitneszre. Nagyon könnyűek és lélegzőek és gyorsan száradnak. A nadrág legfeljebb 3/4-es hosszúságú, így a bDovodák a vízben böngészhetők. Ideális könnyű, többfunkciós nadrág. előnyök UV védelem Az alkalmazott anyag a napsugárzás UV sugarait szűrte és védi a bőrt a káros hatásDovodtól. rugalmas A rugalmas anyag lehetővé teszi a mozgás szabadságát és a maximális kényelmet minden tevékenységben. Gyors száradás Felszívja a felesleges nedvességet, és kiszedi a gyorsabban elpárolgó izzadságot, és száraz és kényelmes állapotban van. felszerelés húzza a lábad AnyagDovod és karbantartás Anyag: 100% poliészter A sport és a műszaki ruházat tartósságának megőrzése Venadekében ügyelni kell arra, hogy ez különösen attól függ, hogy milyen anyagot és jellemzőket tartalmaznak a termék. Nadrágok » Sport nadrág » Férfi utralehké külső nadrág NORDBLANC Sheena NBSPM6634_ZPV

Termék Férfi utralehké külső nadrág NORDBLANC Sheena NBSPM6634_ZPV csoport termékei között található Férfi nadrág, a márkához tartozik Nordblanc.

Férfi utralehké külső nadrág NORDBLANC Sheena NBSPM6634_ZPV - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXS
nagyságXXL
nagyságXXXL
IntrastatFérfi kalhoty-0,60-62034319
KategóriaNadrág, Férfi nadrág
MárkaNordblanc

Férfi utralehké külső nadrág NORDBLANC Sheena NBSPM6634_ZPV - ár és elérhetőség előzményei

Férfi utralehké külső nadrág NORDBLANC Sheena NBSPM6634_ZPV - egyéb érdekes termékek

Férfi utralehké külső nadrág NORDBLANC Sheena NBSPM6634_ZPV - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?