Férfi sí nadrág Nordblanc Őrült narancs NBWP7556_OPL

Férfi sí nadrág Nordblanc Őrült narancs NBWP7556_OPL

Férfi sí nadrág Nordblanc Őrült narancs NBWP7556_OPL

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 43 762 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi sí nadrág Nordblanc Őrült narancs NBWP7556_OPL - termékleírás

Férfi sí nadrág Nordblanc Őrült narancs NBWP7556_OPL ATORAY DERMIZAX™ sztreccs anyagból készült, fejlett funkcionális tulajdonságokkal rendelkező, legmagasabb kategóriájú sínadrág, amelyet mindenekelőtt a magas légáteresztő képesség és a vízállóság jellemez, amelyet a víz behatolását megakadályozó ragasztott varratok fokoznak. A sztreccs anyag nem korlátozza a mozgást, így a nadrág tökéletesen funkcionális síeléshez vagy snowboardozáshoz. Derékpánt feszítő pántokkal a derékpánt meghúzásához vagy lazításához. A nadrág levehető nadrágtartókkal, előre megformázott lábszárral (síbakancs-állás alakjában) és csúszásmentes belső szárral rendelkezik, amelyet a bakancs fölé kell húzni, hogy megakadályozza a hó bejutását. Előnyök Ragasztott varratok A magas hőmérsékleten ragasztott szalag alkalmazásával a varrás során a tű behatolása által okozott lyukak 100%-os lezárása érhető el. Ennek köszönhetően a termék teljesen vízálló, még azokon a területeken is, ahol a varrások szalaggal vannak ellátva. Vízálló A vízállóság megvéd a változó időjárás ellen, szárazon tart, és lehetővé teszi, hogy teljes mértékben átélje a pillanat erejét. Lélegző Segít szabályozni a testhőmérsékletet, és tökéletes hőkomfortot biztosít bármilyen időjárási körülmények között. Elasztikus A rugalmas anyag lehetővé teszi a mozgásszabadságot és a maximális kényelmet bármilyen tevékenység során. Felszerelés vízálló cipzárak ragasztott varratok dupla nadrág csúszásgátlóval teljesen lenyomható nadrágtartó deréktáji feszülés Anyagok és karbantartás Felső anyag: DERMIZAX® - 100% poliészter Bélés: 100% poliészter Technológia DERMIZAX ® A Dermizax™ a Toray eredeti japán vízálló és légáteresztő technológiája, amely több évtizedes tapasztalatát felhasználva irányítja a gyártási folyamat minden egyes részét. A Dermizax™ egy rendkívül kifinomult és technikai membránnal ellátott szövet, amely a legmagasabb szintű vízállóságot, légáteresztő képességet és páralecsapódás-ellenállást biztosítja. A szövet rugalmas, alkalmazkodó és rugalmas. Ezáltal ideális olyan sporttevékenységekhez, amelyek szélsőséges természeti körülmények között zajlanak, mint például a téli sportok, a hegymászás és az ösvényfutás. Bármilyen sportot is válasszon, a Dermizax™ képes alkalmazkodni, hogy megvédje Önt a természet legrosszabbjaitól, miközben kényelmesen és kontroll alatt tartja Önt Nadrágok » Ski nadrág » Férfi sí nadrág Nordblanc Őrült narancs NBWP7556_OPL

Termék Férfi sí nadrág Nordblanc Őrült narancs NBWP7556_OPL termékcsoporthoz tartozik Férfi nadrág, a márkához tartozik Nordblanc, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Férfi sí nadrág Nordblanc Őrült narancs NBWP7556_OPL - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
nagyságXXXL
IntrastatFérfi kalhoty-0,60-62034319
KategóriaNadrág, Férfi nadrág
MárkaNordblanc
E-shopGamisport.hu

Férfi sí nadrág Nordblanc Őrült narancs NBWP7556_OPL - ár és elérhetőség előzményei

Férfi sí nadrág Nordblanc Őrült narancs NBWP7556_OPL - egyéb érdekes termékek

Férfi sí nadrág Nordblanc Őrült narancs NBWP7556_OPL - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?