Férfi ultrakönnyű kerékpáros kabát Nordblanc Vékony NBSJM6610_MRS

Férfi ultrakönnyű kerékpáros kabát Nordblanc Vékony NBSJM6610_MRS

Férfi ultrakönnyű kerékpáros kabát Nordblanc Vékony NBSJM6610_MRS

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 36 862 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi ultrakönnyű kerékpáros kabát Nordblanc Vékony NBSJM6610_MRS - termékleírás

Férfi ultrakönnyű kerékpáros kabát Nordblanc Vékony NBSJM6610_MRS LeírásVízálló kabát ultrakönnyű vízálló és szélálló anyagból. Ideális kerékpározáshoz vagy kocogáshoz, vagy természetjárásokhoz, amelyek során gyenge eső és kellemetlen szél veszélye áll fenn. A kabát összecsukható és nagyon könnyű, így bármilyen utazáshoz csomagolhatja. Ne lepődjön meg a rossz idő! Előnyök Összecsukható A csomagolás után a zsebében elférő termék kis mennyisége egy lépéssel magasabbra mozgatja a könnyű utazás szintjét. Fényvisszaverő elemek A fényvisszaverő elemek sokszor növelik láthatóságát sötétben és sötétben. Alacsony súly A könnyű anyag kényelmet és korlátlan mozgást biztosít. Vízálló A vízállóság megvédi a változékony időjárástól, szárazon tartja és lehetővé teszi, hogy teljes mértékben átélje a pillanat erejét. Szélálló Képes ellenállni az erős széllökéseknek és kényelmesen tartani magát feszült időjárási körülmények között és nehéz helyzetekben is. Felszerelés biztonsági fényvisszaverő elemek összecsukható motorháztető a gallérban hátizsák Anyagok és karbantartásAnyaga: 100% poliészter - vízoszlop 5000 mm, légáteresztő képesség 5000 gA sport- és technikai ruházat hosszú élettartamának fenntartása érdekében figyelmet kell fordítani a megfelelő ápolásra, amely elsősorban attól függ, hogy milyen típusú anyag és tulajdonságok vannak a termékből. Kerékpáros ruházat » Kerékpáros kabátok » Férfi ultrakönnyű kerékpáros kabát Nordblanc Vékony NBSJM6610_MRS

Termék Férfi ultrakönnyű kerékpáros kabát Nordblanc Vékony NBSJM6610_MRS termékcsoporthoz tartozik Férfi kabátok a márkától Nordblanc.

Férfi ultrakönnyű kerékpáros kabát Nordblanc Vékony NBSJM6610_MRS - termék paraméterei

nagyság34
nagyság36
nagyság38
nagyság40
nagyság42
nagyság44
IntrastatFérfi bundy-1,20-62104000
KategóriaKabátok, Férfi kabátok
MárkaNordblanc

Férfi ultrakönnyű kerékpáros kabát Nordblanc Vékony NBSJM6610_MRS - ár és elérhetőség előzményei

Férfi ultrakönnyű kerékpáros kabát Nordblanc Vékony NBSJM6610_MRS - egyéb érdekes termékek

Férfi ultrakönnyű kerékpáros kabát Nordblanc Vékony NBSJM6610_MRS - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?