Férfi sí nadrág Nordblanc Odaadó NBWP7329_MDM

Férfi sí nadrág Nordblanc Odaadó NBWP7329_MDM

Férfi sí nadrág Nordblanc Odaadó NBWP7329_MDM

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 56 554 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi sí nadrág Nordblanc Odaadó NBWP7329_MDM - termékleírás

Férfi sí nadrág Nordblanc Odaadó NBWP7329_MDM A legmagasabb kategóriájú sínadrág, amely egy új sztreccs anyagból készült, a lehető legmagasabb szintű TERATEX® X30000 membrán vízálló és rendkívül légáteresztő. A nadrágot ragasztószalaggal ellátott varrásokkal is felszerelték, amelyek megakadályozzák, hogy a víz áthatoljon a varratokon. A sztreccs anyag nem korlátozza a mozgást, így a nadrág tökéletesen funkcionális síeléshez vagy snowboardozáshoz. Derékpánt feszítő pántokkal a derékpánt meghúzásához vagy lazításához. Szigetelésük FURTHERM® üreges szálas töltéssel van ellátva. A nadrág levehető nadrágtartókkal, előre megformázott lábszárral (síbakancs-állás alakjában) és csúszásmentes belső szárral rendelkezik, amelyet a bakancs fölé kell húzni, hogy megakadályozza a hó bejutását. Előnyök Ragasztott varratok A magas hőmérsékletű ragasztószalag alkalmazásával a varrás során a tű behatolása által okozott lyukak 100%-os lezárása érhető el. Ez a terméket teljesen vízállóvá teszi, még az ilyen varratokkal rendelkező helyeken is. Elasztikus A rugalmas anyag lehetővé teszi a mozgásszabadságot és a maximális kényelmet bármilyen tevékenység során. Üreges szál Maximális hőkomfortot biztosít, és képes összegyűjteni az emberi test által kibocsátott hőt nehéz időjárási körülmények között. Lélegző Segít a testhőmérséklet szabályozásában, és tökéletes időjárási kényelmet biztosít minden időjárás esetén. Vízálló A vízállóság megvédi a változékony időjárástól, szárazon tartja és lehetővé teszi, hogy teljes mértékben átélje a pillanat erejét. Tualjdonságok vízálló cipzárak ragasztott varratok dupla nadrág csúszásgátlóval teljesen lenyomható nadrágtartó deréktáji feszülés Anyagok és karbantartás Külső anyag: TERATEX® 30000 membrán mag, vízoszlop 30 000 mm, légáteresztő képesség 30 000 g Töltelék: 100% poliészter Bélés: 100% poliészter A sport- és a technikai ruházat hosszú élettartamának fenntartása érdekében figyelmet kell fordítani a megfelelő ápolásra, amely elsősorban attól függ, hogy milyen anyagból és milyen tulajdonságokkal rendelkezik a termék. Technológia TERATEX® 30000 membránmag A tökéletes membránanyag extrém vízállósággal és légáteresztő képességgel rendelkezik. A kompromisszumok nélküli anyagfunkció és a szuper vízlepergető képesség megvéd a szélsőséges időjárási ingadozásoktól. Az intelligens légáteresztő funkció minden időjárási körülmények között biztosítja a hőáramlást. Az ebből az anyagból készült terméket nagyon igényes szabadtéri tevékenységekhez tervezték, és különösen Nadrágok » Ski nadrág » Férfi sí nadrág Nordblanc Odaadó NBWP7329_MDM

Termék Férfi sí nadrág Nordblanc Odaadó NBWP7329_MDM csoport termékei között található Férfi nadrág, a márkához tartozik Nordblanc.

Férfi sí nadrág Nordblanc Odaadó NBWP7329_MDM - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
nagyságXXXL
IntrastatFérfi kalhoty-0,60-62034319
KategóriaNadrág, Férfi nadrág
MárkaNordblanc

Férfi sí nadrág Nordblanc Odaadó NBWP7329_MDM - ár és elérhetőség előzményei

Férfi sí nadrág Nordblanc Odaadó NBWP7329_MDM - egyéb érdekes termékek

Férfi sí nadrág Nordblanc Odaadó NBWP7329_MDM - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?