Férfi póló PENTAGON® Victorious barna

Férfi póló PENTAGON® Victorious barna

Férfi póló PENTAGON® Victorious barna

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 7 677 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi póló PENTAGON® Victorious barna - termékleírás

Férfi póló PENTAGON® Victorious barna A póló kiváló minőségű, gyűrűs fonott pamutból, más néven szultán pamutból készül. A gyűrűs fonott pamut szövet szorosan sodrott pamutszálakból készül. Ez a szövet minőségét, simaságát, nagy tartósságát és szilárdságát biztosítja (hasonlóan a csavart kábelekhez és kötelekhez). Minél jobban sodródnak az egyes szálak, annál erősebb és ugyanakkor finomabb lesz a kapott szál és ezáltal a szövet. A klasszikus pamuthoz képest a gyűrűs fonott pamut pólók könnyebbek, tartósabbak és sDovodkal lágyabbak. A póló első osztályú minõséget biztosít a felhasználó számára, kellemes tapintással és bársonyos hangulatot kölcsönöz. A szövet gyorsan szárad, hogy elkerülje a szagDovodat. A rövid ujjú és a klasszikus kerek nyakkivágással ideális a meleg és a forró napDovodhoz. A mellkason pólómintás látható - a Pentagon logó VICTORIOUS felirattal. A Pentagon címkét a bal oldali hüvelyre varrják. Anyag részletek 100% gyűrűs fonott pamut Fő előnyei póló meleg tavaszhoz és forró nyárhoz kis súly kényelmes viselet nedvszívó anyag gyors száradás anti-szag rövid ujjú kerek nyakkivágással gyűrűs fonott pamut (sodrott pamut) 165 g / m2 Thermo » Rövid ujjú pólók » Férfi póló PENTAGON® Victorious barna

Ezt a terméket a csoportban találja Férfi pólók, a márkához tartozik Pentagon, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Termék Férfi póló PENTAGON® Victorious barna termékcsoporthoz tartozik Rövid ujjú pólók a márkától Pentagon az e-shop kínálatában Gamisport.hu.

Férfi póló PENTAGON® Victorious barna - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
nagyságXXXL
Kategóriapólók, Férfi pólók, Rövid ujjú pólók
MárkaPentagon
E-shopGamisport.hu

Férfi póló PENTAGON® Victorious barna - ár és elérhetőség előzményei

Férfi póló PENTAGON® Victorious barna - egyéb érdekes termékek

Férfi póló PENTAGON® Victorious barna - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?