Férfi póló PENTAGON® Gas mask farkas grey

Férfi póló PENTAGON® Gas mask farkas grey

Férfi póló PENTAGON® Gas mask farkas grey

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 7 677 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi póló PENTAGON® Gas mask farkas grey - termékleírás

Férfi póló PENTAGON® Gas mask farkas grey A gázmaszk egy gyűrűs fonott pamutból készült póló, kiváló minőségű anyag, más néven szultán pamut. A gyűrűvel fonott pamut szövet szorosan sodrott pamutszálakból áll. Ez kiváló minõséget, simaságot, nagy tartósságot és - a csavart kábelekhez és kötelekhez hasonlóan - rendkívül magas szilárdságot biztosít. Ez a speciális pamut erősebb és ugyanakkor finomabb, minél több szál van sodrva. A klasszikus pamuthoz képest a gyűrűs fonott pamut ruhadarabDovod sDovodkal kisebb súlyú, mégis tartósabbak és lényegesen lágyabbak - például a pólókon használt klasszikus pamut súlya 200 g / m2, míg a gyűrűs fonott súly csak 165 g / m2. A póló nagyon kellemes tapintással, bársonyos hangulatot kölcsönöz, ezVenat nagyon kényelmes viselet. Meleg és forró napDovodon történő használatra a póló anyagával, rövid ujjával és klasszikus kerek nyakkivágásával közvetlenül meghív. A mellkas elülső oldalán nyomtatott póló motívum található - gázmaszk. Anyag: 100% gyűrűs fonott pamut. Súly: 165 g / m2. Fő előnyei Póló meleg tavaszhoz és forró nyárhoz kis súly kényelmes viselet nedvszívó anyag gyors száradás megakadályozza a szagDovodat rövid ujjú kerek nyakkivágással gyűrűs fonott pamut (sodrott pamut) gázálarc a mellkason Thermo » Rövid ujjú pólók » Férfi póló PENTAGON® Gas mask farkas grey

Termék Férfi póló PENTAGON® Gas mask farkas grey termékcsoporthoz tartozik Férfi pólók, a márkához tartozik Pentagon, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Rövid ujjú pólók a márkától Pentagon az e-shop kínálatában Gamisport.hu.

Férfi póló PENTAGON® Gas mask farkas grey - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
nagyságXXXL
Kategóriapólók, Férfi pólók, Rövid ujjú pólók
MárkaPentagon
E-shopGamisport.hu

Férfi póló PENTAGON® Gas mask farkas grey - ár és elérhetőség előzményei

Férfi póló PENTAGON® Gas mask farkas grey - egyéb érdekes termékek

Férfi póló PENTAGON® Gas mask farkas grey - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?