Férfi póló PENTAGON® ACR coyote

Férfi póló PENTAGON® ACR coyote

Férfi póló PENTAGON® ACR coyote

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 7 677 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi póló PENTAGON® ACR coyote - termékleírás

Férfi póló PENTAGON® ACR coyote Az ing kiváló minőségű gyűrűs fonott pamutból készül, más néven szultán pamut. A gyűrűs fonott pamutszövet szorosan csavart pamutszálból készült. Ez biztosítja a szövet minőségét, simaságát, nagy tartósságát és szilárdságát (hasonlóan a csavart kábelekhez és kötelekhez). Minél jobban csavart az egyes szálak, annál erősebbek és ugyanakkor annál finomabbak a keletkező rostDovod és így az anyag. A klasszikus pamuthoz képest a pamut spun ingek könnyebbek és tartósabbak és sDovodkal lágyabbak. A póló kiváló minőségű, Venaintőbarát és bársonyos Venazetet biztosít. Az anyag gyorsan kiszárad, hogy megakadályozza a szagot. Rövid ujjú és egy klasszikus, kerek nyakú póló teszi melegen meleg napDovodra alkalmas viselésre. A mellkason a póló hosszú fegyverrel és a Pentagon Taktikai Hagyományával rendelkezik. A Pentagon a bal hüvelyre van varrva. A Pentagon® ACR fVenafi pamut póló fő előnyei póló a forró tavaszi és meleg nyári időszakban könnyű súly kényelmes viselet abszorbens anyag gyorsan szárad anti-szag rövid ujjú kerek nyakkivágás gyűrűs fonott pamut (pamut csavart pamut) súlya 165 g / m2 Anyag Részletek 100% gyűrűs fonott pamut Thermo » Rövid ujjú pólók » Férfi póló PENTAGON® ACR coyote

Termék Férfi póló PENTAGON® ACR coyote termékcsoporthoz tartozik Férfi pólók, a márkához tartozik Pentagon, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Rövid ujjú pólók a márkától Pentagon az e-shop kínálatában Gamisport.hu.

Termék Férfi póló PENTAGON® ACR coyote termékcsoporthoz tartozik Férfi ingek, a márkához tartozik Pentagon az e-shop kínálatában Gamisport.hu.

Férfi póló PENTAGON® ACR coyote - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXS
nagyságXXL
nagyságXXXL
Kategóriapólók, Férfi pólók, Rövid ujjú pólók, Ingek, Férfi ingek, Rövid ujjú ingek
MárkaPentagon
E-shopGamisport.hu

Férfi póló PENTAGON® ACR coyote - ár és elérhetőség előzményei

Férfi póló PENTAGON® ACR coyote - egyéb érdekes termékek

Férfi póló PENTAGON® ACR coyote - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?