Férfi póló Devold Breeze Man póló GO 180 211 A 000A fehér

Férfi póló Devold Breeze Man póló GO 180 211 A 000A fehér

Férfi póló Devold Breeze Man póló GO 180 211 A 000A fehér

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 26 294 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi póló Devold Breeze Man póló GO 180 211 A 000A fehér - termékleírás

Férfi póló Devold Breeze Man póló GO 180 211 A 000A fehér KRATKI UJJÚ ING Férfi rövid ujjú póló 'v' betűvel 100% merinóból Férfi Breeze póló a DEVOLD® BREEZE termékcsaládból. Rendkívül kényelmes és mégis stílusos alapréteg póló A nyári napokon a hegyekben az időjárás folyamatosan változik. A hűvös reggelt felváltja a forró és napsütötte délután, estére pedig vihar kerekedik. Ezeket a napokat is élvezni szeretné. Válassz egy optimális alapréteget, amely lélegző, gyorsan száradó és gyorsan elvezeti a nedvességet a testtől a külső rétegek felé. Aktívan részt vesz a test hőszabályozásában. A Breeze póló pontosan ezeknek az igényeknek felel meg A nagyon könnyű súly és a legpuhább anyag teszi a Devold ® Breeze pólót alkalmassá a legkülönfélébb felhasználási területekre Akár a sport, a maximális terhelés, az ismeretlen tájakon való utazás vagy a teljes és magába szívó pihenés jellemzi a napját FREEDOM Az erős férfitestre szabott Devold® Breeze póló a rugalmas anyaggal kombinálva maximális mozgásszabadságot biztosít bármilyen tevékenységhez RÉSZLETEK A KÉNYELEM ÉS A TELJESÍTMÉNY ÉRDEKÉBEN V-nyakkivágás Rövid ujjak A lapos varratok kiküszöbölik a bőr dörzsölését PUHA MELEG A kiváló minőségű merinói gyapjúból készült Devold® Breeze póló kényelmes, lélegző, puha és kellemes tapintású. Természetes módon ellenáll a szagoknak. Nagyra értékelt tulajdonság, különösen többnapos sporttevékenységek során, mosás vagy váltás nélkül MERINO WOOL - Pontosan az emberi test tényleges igényeinek megfelelően melegít és hűt - Elszívja a nedvességet a testtől - Nedves állapotban is melegít - Nem biztosít megfelelő életfeltételeket a baktériumoknak, így többszöri izzadás után sem bűzlik - Nem irritálja a bőrt - Nagyon jól lélegzik - Megszünteti az UV-sugarak hatását - Nem gyúlékony TÖKÉLETES Minden napra Többnapos túrák mosás és váltás nélkül Thermo » Rövid ujjú pólók » Férfi póló Devold Breeze Man póló GO 180 211 A 000A fehér

Ez a termék a kategóriába tartozik Férfi pólók, a márkához tartozik Devold.

Termék Férfi póló Devold Breeze Man póló GO 180 211 A 000A fehér csoport termékei között található Rövid ujjú pólók a márkától Devold.

Ezt a terméket a csoportban találja Fehér pólók, a márkához tartozik Devold.

Férfi póló Devold Breeze Man póló GO 180 211 A 000A fehér - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
Kategóriapólók, Férfi pólók, Rövid ujjú pólók, Fehér pólók, Ingek, Férfi ingek, Rövid ujjú ingek
MárkaDevold

Férfi póló Devold Breeze Man póló GO 180 211 A 000A fehér - ár és elérhetőség előzményei

Férfi póló Devold Breeze Man póló GO 180 211 A 000A fehér - egyéb érdekes termékek

Férfi póló Devold Breeze Man póló GO 180 211 A 000A fehér - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?