Férfi merinó ing Devold Running GO-293-220-B-440A

Férfi merinó ing Devold Running GO-293-220-B-440A

Férfi merinó ing Devold Running GO-293-220-B-440A

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 29 984 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi merinó ing Devold Running GO-293-220-B-440A - termékleírás

Férfi merinó ing Devold Running GO-293-220-B-440A NORVÉG GYAPJÚ FUTÓING AKTÍV FÉRFIAKNAK DEVOLD RUNNING Futás? Korcsolyázol? Jársz edzőterembe? Csoportos edzéseket tartasz? Szóval szükséged van erre az ingre. Ha egyszer kipróbálod, nem fogsz más sportot játszani! Kényelmes, puha, ultrakönnyű és remekül illeszkedő póló a Devold ® Running vonalhoz tartozik. Az edzéshez és minden olyan tevékenységhez szükséges ruházat jellemzi, ahol jelentős mennyiségű energiát és izzadságot használsz fel. A puha merinói gyapjú és a Tencel® kombinációja egy olyan természetes anyagot eredményezett, amely lélegző és a nedvességet a testtől elvezető luxus. A tencel egy biológiailag lebomló anyag, amelyet nanotechnológiával, fa cellulózból állítanak elő, 40%-kal puhább, mint a selyem, 40%-kal hűvösebb, mint a vászon, és 50%-kal több nedvességet képes elnyelni, mint a szintetikus anyagok. A LEGJOBB TERMÉSZETES MINŐSÉG NORVÉGIAI FÉRFIAKNAK hosszú raglan ujjak meghosszabbított hát - megelőzi a megfázást lapos varratok - kiküszöböli a bőr dörzsölését szellőző hálós kötés - stratégiailag a legizzadósabb testrészen helyezkedik el Fényvisszaverő részletek - pánt a nyakszegély alatt, devold logó elöl az ujj lapos varrásánál, Devold logó a hátoldalon a hálós kötést a klasszikustól elválasztó lapos varrás alatt A minőséget és a megbízhatóságot már igazolták az Ön számára a világ expedíciói és felfedezői, sportolók, hegyi hüttékben dolgozók és különböző szervezetek, mint például. Hegyi szolgálat. A gyapjú természetes módon magas védelmet nyújt a káros UV-sugarakkal szemben. a Devold nem büdös, még akkor sem, ha többször izzadsz benne, mert a gyapjú megakadályozza a baktériumok elszaporodását. A termikus fehérnemű aktívan szabályozza a hőérzetet - télen melegít, melegben hűsít. A speciális feldolgozásnak köszönhetően a merinó fehérnemű Devold könnyebb és kényelmesebb viselet, mint más anyagok a Devold bármilyen tevékenységhez és bármilyen körülményekhez fel tud öltöztetni. ideális ing a következő réteges eseményhez 69% természetes merinó gyapjú - még nedves állapotban is melegen tart Mindenki értékelni fogja a könnyű karbantartást, vasalás nélkül, és azt, hogy az inget mosógépben moshatja, és szárítógépben száríthatja. PARAMÉTEREK 69% merinó gyapjú, 29% tencel, 2% poliamid Súly: 130gr/m2 Rost: 17,5 mikron TANÚSÍTVÁNYOK A Devold márka megfelel a textíliák nemzetközi tesztelési és tanúsítási rendszerének - Oeko Tex Standard 100 - szigorú kritériumainak. Ez azt jelenti, hogy minden termék kizárólag egészségre ártalmatlan anyagokból készül. Woolmark logó, csak az ezzel a márkával ellátott gyapjú alsóneműknél lehetsz biztos benne, hogy valódi minőséget tartasz a kezedben! A Woolmark logó viseléséhez egy ruhadarabnak csak a legfinomabb tiszta gyapjút kell tartalmaznia, amely megfelel a szigorú minőségi kritériumoknak. Számíthatsz arra, hogy a Devold® Running póló nem hagy cserben sportolás közben. Thermo » Hosszú ujjú pólók » Férfi merinó ing Devold Running GO-293-220-B-440A

Ezt a terméket a csoportban találja Férfi pólók, a márkához tartozik Devold, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Termék Férfi merinó ing Devold Running GO-293-220-B-440A termékcsoporthoz tartozik Hosszú ujjú pólók, márka kínálatában szerepel Devold, az eladó ajánlatában Gamisport.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Férfi ingek, a márkához tartozik Devold az e-shop kínálatában Gamisport.hu.

Férfi merinó ing Devold Running GO-293-220-B-440A - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
Kategóriapólók, Férfi pólók, Hosszú ujjú pólók, Ingek, Férfi ingek, Hosszú ujjú ingek, Merinó pólók
MárkaDevold
E-shopGamisport.hu

Férfi merinó ing Devold Running GO-293-220-B-440A - ár és elérhetőség előzményei

Férfi merinó ing Devold Running GO-293-220-B-440A - egyéb érdekes termékek

Férfi merinó ing Devold Running GO-293-220-B-440A - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?