Férfi légáteresztő dzseki Silvini Mag MJ2112 lime-kék

Férfi légáteresztő dzseki Silvini Mag MJ2112 lime-kék

Férfi légáteresztő dzseki Silvini Mag MJ2112 lime-kék

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 46 444 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi légáteresztő dzseki Silvini Mag MJ2112 lime-kék - termékleírás

Férfi légáteresztő dzseki Silvini Mag MJ2112 lime-kék Férfi rugalmas, szélálló, de légáteresztő kapucnis kabát, készült quatroFLEX anyagból készült. Az elülső softshell rész szigetelt PrimaLoft® Silver 40g. Ideális külső rétegként síelők számára. A Core egy férfi síelős kabát kapucnival, amely egyesíti az anyagokat PrimaLoft® Silver 40g és Softshell w-proof light az elején. A kabát többi része rugalmas és szélálló anyagból készült QuatroFLEX. A kabát szűk szabású, anatómiailag formázott ujjakkal, elasztikus nyakrészen, és két cipzáras derékzsebbel, amelyek a deréktájon helyezkednek el magasabban helyezkednek el, hogy hátizsákkal is könnyen hozzáférhessenek. A motorháztető nem levehető. A Core egy légáteresztő kabát, amely külső rétegként alkalmas a következőkhöz bármilyen síalpin kalandhoz. Specifikációk fényvisszaverő elemek ujjvégek rugalmas mandzsettával két oldalsó cipzáras zseb anatómiailag formázott ujjak minőségi csont cipzár Anyag YKK - bevált minőségű cipzárak, japán csúcstechnológia, garancia a megbízhatóságra primaloft - szintetikus hőszigetelő anyag a Prima loft . Rugalmas, jó hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, mivel a speciálisan kezelt szálak nem szívják magukba a nedvességet. Az anyag még nedves állapotban is megtartja a hőt. Tulajdonságait tekintve a tollakhoz hasonló. Évszakok tavasz, ősz, tél Kabátok » Sport kabátok » Férfi légáteresztő dzseki Silvini Mag MJ2112 lime-kék

Ez a termék a kategóriába tartozik Férfi kabátok a márkától Silvini.

Termék Férfi légáteresztő dzseki Silvini Mag MJ2112 lime-kék csoport termékei között található Férfi dzsekik, a márkához tartozik Silvini.

Férfi légáteresztő dzseki Silvini Mag MJ2112 lime-kék - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
nagyságXXXL
IntrastatFérfi bundy-1,20-62104000
KategóriaMagok, Kabátok, Dzsekik, Dzseki, Férfi kabátok, Férfi dzsekik
MárkaSilvini

Férfi légáteresztő dzseki Silvini Mag MJ2112 lime-kék - ár és elérhetőség előzményei

Férfi légáteresztő dzseki Silvini Mag MJ2112 lime-kék - egyéb érdekes termékek

Férfi légáteresztő dzseki Silvini Mag MJ2112 lime-kék - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?