Férfi kabát a  oldalon síelés alpinisták Silvini Nagyító üveg WJ2102 narancssárga/rózsaszín

Férfi kabát a oldalon síelés alpinisták Silvini Nagyító üveg WJ2102 narancssárga/rózsaszín

Férfi kabát a  oldalon síelés alpinisták Silvini Nagyító üveg WJ2102 narancssárga/rózsaszín

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 73 968 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Férfi kabát a oldalon síelés alpinisták Silvini Nagyító üveg WJ2102 narancssárga/rózsaszín - termékleírás

Férfi kabát a oldalon síelés alpinisták Silvini Nagyító üveg WJ2102 narancssárga/rózsaszín Női hőszigetelt Lupa széldzseki szélálló széldzseki anyagból PrimaLoft® Gold 80g szigeteléssel. Bár ez az egyik legmelegebb kabátunk, könnyű, légáteresztő, és mászás közben a hátizsákba is bepakolható. A kabát szabása lazább, az elülső cipzárak magasabbra kerültek, hogy hátizsákkal is könnyen hozzáférhetőek legyenek. Természetesen vannak külső és belső övzsebek - kívül a mellkas felett zsebek, belül a kabát alján mély hálós zsebek. A Lupa dzseki könnyen állítható kapucnival rendelkezik, speciális fékrendszerrel és a sisakkal kompatibilis, megerősített napellenzővel. Van egy belső cipzáras zseb, biztonsági fényvisszaverő elemek és egy stílusos farkasos folt a bal vállon - a síelők védőszentje. A hegyvidéki téma a kabát egyéb részleteibe is beleszövődik, így a bélésen és a külső varrásokon díszes hegyi motívumot találsz. Anyag: YKK Széldzseki WR QuatroFLEX primaloft Kabátok » Téli kabátok » Férfi kabát a oldalon síelés alpinisták Silvini Nagyító üveg WJ2102 narancssárga/rózsaszín

Termék Férfi kabát a oldalon síelés alpinisták Silvini Nagyító üveg WJ2102 narancssárga/rózsaszín termékcsoporthoz tartozik Férfi kabátok a márkától Silvini.

Ez a termék a kategóriába tartozik Női kabátok, a márka gyártja Silvini.

Termék Férfi kabát a oldalon síelés alpinisták Silvini Nagyító üveg WJ2102 narancssárga/rózsaszín csoport termékei között található Téli kabátok, a márkához tartozik Silvini.

Férfi kabát a oldalon síelés alpinisták Silvini Nagyító üveg WJ2102 narancssárga/rózsaszín - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXS
nagyságXXL
nagyságXXXL
IntrastatFérfi bundy-1,20-62104000
KategóriaÜvegek, Kabátok, Férfi kabátok, Női kabátok, Téli kabátok, Nagyítók
MárkaSilvini

Férfi kabát a oldalon síelés alpinisták Silvini Nagyító üveg WJ2102 narancssárga/rózsaszín - ár és elérhetőség előzményei

Férfi kabát a oldalon síelés alpinisták Silvini Nagyító üveg WJ2102 narancssárga/rózsaszín - kapcsolódó blogcikkeket

Az iskola hív!

Teremtsen kellemes tanulási környezetet iskolásainak otthon, és egy sarkot a pihenésre és a kikapcsolódásra.

Férfi kabát a oldalon síelés alpinisták Silvini Nagyító üveg WJ2102 narancssárga/rózsaszín - egyéb érdekes termékek

Férfi kabát a oldalon síelés alpinisták Silvini Nagyító üveg WJ2102 narancssárga/rózsaszín - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?