Faszén grill Angular öntöttvas rostély 11245C

Faszén grill Angular öntöttvas rostély 11245C

Faszén grill Angular öntöttvas rostély 11245C

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 45 628 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Faszén grill Angular öntöttvas rostély 11245C - termékleírás

Ez a grill nagyon könnyen kezelhető, és jól felszerelt. A nagyméretű szakaszos rács tartós zománccal van ellátva, és a csuklós rács krómozott. A hőmérsékletet többféle módon szabályozhatjuk, akár a fedélben lévő 2 szellőzőnyílás, mind a grilltestben lévő 2 szellőzőnyílás vagy egy állítható magasságú töltő segítségével. A hőmérőt a rács fedélbe helyezik a hőmérséklet ellenőrzéséhez. A grill nagyon stabil, és két keréknek köszönhetően könnyen kezelhető. Típus: faszén grill Anyaga: acéllemez, porszórt Grillterület: 57,5 ​​x 42 cm Öntöttvas rostély Grid to grid (ez a rácsfajta, cserélhető kerek betéttel a grill közepén, amely opcionális kiegészítőkkel, például pizzakővel, wokkal, zöldségkosárral pótolható) Fókuszmagasság beállítása: igen, a forgattyú használatával Fűtőrács: igen Fedél: igen Szellőzőfedél: a fedélben, a grillben Mobil alváz: 2 kerék Hamutartó: igen fiók formájában Polcok: oldalsó összecsukható, alul Fogantyú: fedél, szállítás, hamutartó Kiegészítő horgok: igen Hőmérő: igen, beépítve a fedélbe Palacknyitó: igen Méretek (szélesség x mélység x magasság): 103 x 64,5 x 104 cm

Termék Faszén grill Angular öntöttvas rostély 11245C csoport termékei között található Faszén grillek a márkától ACTIVA, boltban megtalálod MerkuryMarket.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Grill rácsok, a márka gyártja ACTIVA, az eladó ajánlatában MerkuryMarket.hu.

Faszén grill Angular öntöttvas rostély 11245C - termék paraméterei

Faszén grill Angular öntöttvas rostély 11245C - ár és elérhetőség előzményei

Faszén grill Angular öntöttvas rostély 11245C - egyéb érdekes termékek

Faszén grill Angular öntöttvas rostély 11245C - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?