Hogyan válasszunk kerti grillt?
14.08.2022 | Szerkesztőség

Hogyan válasszunk kerti grillt?

Élvezze a steakek sütését, a pörköltek főzését vagy a fondü partikat a hétvégén. A grillezés eredménye az Ön képzeletétől, ügyességétől és titkos receptjétől függ. Fedezze fel grillét a szórakozás és az élvezet kedvéért. Lepje meg vendégeit.

  • válassza ki a helyet - beépített vagy szabadon álló, lábakon, kerekeken vagy asztalon
  • Vegye figyelembe a méretet és a tartozékokat
  • válassza ki a fűtési módot
    • klasszikus - faszénhez vagy fához, grillezésre szánt
    • gáz - asztal, kerekes kert, hordozható turista vagy kemping
    • elektromos - könnyen kezelhető és karbantartható
  • raktározási helyet hozzon létre

A grillezés egy játék a számos eszköznek és kiegészítőnek köszönhetően. Keverje össze a jó hangulatot, fűszereket, italt és saját grillezési rejtélyt.



Beépített fix kerti kandallók és grillek

Beépített fix kerti kandallók és grillek

Válasszon a szilárd kerti kandallók és grillsütők nagy választékából. Időtlenek, nem veszítik el varázsukat. A beépített kandallók és grillsütők fedett teraszokra és verandákra, valamint az égő fa és szén illatának szerelmeseinek alkalmasak. Mindig legyen készleten. A fa és szén kertben való biztonságos tárolása érdekében ne felejtse el:

  • klasszikus láda és tároló dobozok
  • fa vagy fémlemez menedék a falhoz, a kerítéshez, a kertes házhoz
  • stílusos fém, fonott, juta vagy filc kandallókosár
  • egy- vagy többkerekű szállítókocsi
  • fa vagy bádog dizájn tároló fának asztali funkcióban
  • egy praktikus polc, egy fa szekrény
  • kerti tároló doboz
  • kertes ház
  • a beépített kandalló klasszikus dizájn kellék, a masszív kerti kandalló és a grill általában stabil szerkezetű fémből, betonból, téglából vagy kőből, a kandalló azonnal készen áll a főzésre, sütésre, grillezésre, füstölésre. a szilárd kandallót kiegészítő fűtésként használhatja a szezon meghosszabbítására a teraszon vagy a pavilon kandallókban és grillsütőkben kellemes sugárzó hőt sugároznak füstszaggal
  • beépíthető kandalló és grill helyigényesebb, fix kandalló nem mozgatható, grillezéshez szükséges a fa és a szén megfelelő előkészítése és tárolása, magasabb vételár a jellemző

Grillsütők

Kerámia rácsok

Kerámia rácsok

A modern kerek kerámia rácsok kiváló választások grillezéshez, sütéshez, faszénfőzéshez. A zárt kerámia rács magas hőmérsékletet tart fenn és egyenletesen osztja el benne. Körülbelül harmadával-félével kevesebb szenet fogyaszt, mint egy hagyományos grill. 350-420 °C-ra melegíthető. Öntisztító - a zsír és az ételmaradékok elégetik a belsejében.

  • A kerámia kerek grillsütő elegáns kiegészítője a kertnek egy csipetnyi luxussal. A kerek grill lehetővé teszi a sütést, grillezést és főzést egyben. Könnyű karbantartás és tisztítás jellemzi. Hosszú ideig megőrzi a készételek melegét.
  • kerek grill kell tárolni a szezon után magasabb beállítási árat

Kerámia rácsok

Gáz grillsütők

Gáz grillsütők

A gázgrillek mérettől és felszereltségtől függően teljesen kiválthatják a konyhát. Lehetővé teszik a kényelmes főzést, grillezést, sütést, fondü elkészítését. A beállított hőmérséklet könnyen tartható a zárt térben egy forgó szabályozóval. Készítsen elegendő mennyiségű gázt, és egy szinte végtelen grillpartiról gondoskodott.

  • a gázgrillek tetszetős kialakításúak kerekeken, könnyen szállíthatók, burkolatlan terepre is alkalmasak, a gázrácsok több felületre jellemzőek az ételek elkészítéséhez, rácsokkal és sima és rovátkolt felülettel rendelkeznek, a zárható gázgrillek egyenletes hőeloszlásúak a gyors gyors érdekében és egészséges grillezés, tálakkal vannak felszerelve a zsír lecsepegésére, nem füstölnek, nem hoznak létre rákkeltő anyagokat, hamu és füst nélkül működnek a gázgrillek, könnyen beállítható a kívánt hőmérséklet, gazdag kiegészítők, változatos tárolóhelyek, egyszerű karbantartás , egyes részei mosogatógépben is moshatók
  • a szezon utáni félretétel és tárolás, a gázpatronok kezelésének szükségessége

Gáz grillsütők

Faszén grillek

Faszén grillek

A faszén grillezés a legrégebbi és legelterjedtebb módja az élelmiszerek szénen vagy briketten történő hőfeldolgozásának.

  • A faszén grillezés egy jól bevált klasszikus. Jellemzőek a különféle, könnyen hordozható ötvözetből és fémből készült szerkezetek. Gazdag kiegészítők – például grillhálók, tányérok és egyéb teflon szőnyegek az egészséges grillezéshez. Gáztól és áramtól független kempingezésre és túrázásra alkalmas összecsukható fémlemez változatok.
  • füstöt és hamut termelnek, a kandalló hosszabb előkészítése és beüzemelése igényesebb a tisztítása

Faszén grillek

Fondü készletek

Fondü készletek

A fondü készletek egyre népszerűbbek és modernebbek. Mártsunk kenyérdarabokat egy speciális edénybe az asztal közepén lévő sajtfondübe. Újítsd meg és süsd meg a húsdarabokat olajban, és mártsd kész szószokba. Készítsen édes csokoládé fondüt is szezonális gyümölcsökkel.

  • a fundue szett egy exkluzív partikellék gazdag kiegészítők lehetővé teszik a nem hagyományos ételek és ízek elkészítését is a foundy vegetáriánusok és vegánok számára is használható sós, édes, meleg, fűszeres ételek könnyen tisztíthatók, akár mosogatógépben is kapható elektromos változatban is termosztáttal kis méretű öntőkészlet normál asztalhoz is alkalmas
  • az öntőedényt egy másik tűzhelyen kell előmelegíteni a kívánt hőmérsékletre, az öntőkészlethez speciális fűtőzselé szükséges a buli alatti öntőedény felmelegítéséhez

Fondü

Elektromos asztali grillek

Elektromos asztali grillek

Az elektromos grillrácsok hasonlóak a klasszikus szénsütőkhöz, de a grillen kívül általában lapos grilllappal is fel vannak szerelve.

  • füst és hamukő nélkül, ötvözet, sima vagy barázdált főzőfelület tapadásmentes felületkezelés állítható hőmérsékletű termosztát fűtési jelzéssel kivehető tartály a felesleges zsír vagy morzsa számára könnyen kezelhető és karbantartható könnyű és hordozható
  • az elektromos asztali grillek állandó áramellátást igényelnek a hálózatról

Elektromos grillek

Elektromos raclette rácsok

Elektromos raclette rácsok

Fűszerezze az ünneplést, és készítsen halat, tenger gyümölcseit, zöldségeket, sült szendvicseket, pirítóst vagy hamburgert az elektromos grillen.

  • kis kompakt méretek könnyen elhelyezhető a bulizóasztalon egyszerű kezelés és karbantartás egészséges főzés minimális olajos kerámia bevonattal tapadásmentes réteggel az egyszerű karbantartás és tisztítás érdekében Raclette serpenyők a szórakoztató kulináris élményekért
  • az elektromos grillek hálózati áramot igényelnek

Raclette grillek

Vas kandallók és vas kandalló asztalok BBQ kandallóval

Vas kandallók és vas kandalló asztalok BBQ kandallóval

A kerti vas kandallók, pörkölőnyársak, vas vintage kandallóasztalok BBQ tűzrakóval modern alternatívát jelentenek a beépített kandallók helyett. A vintage dizájn a kertje fényűző elemévé válik. A főzőlappal ellátott, többfunkciós kandallók lehetővé teszik, hogy egy asztalfelületen grillezzen, szórakozzon és élvezze az italokat a barátokkal.

  • alacsony karbantartásigényű magasabb hőmérséklet leégeti a zsírok és olajok maradványait nyitott kandallók melegséggel örvendeztetnek meg a nyári grillszezon vége után is az öntöttvas és rozsdamentes acél konstrukció hosszú élettartamú
  • nagyobb tömeg, nehezebben szállítható, magasabb vételár

Vízforralók és medencék

Vízforralók és medencék

Élvezze a klasszikusokat, és saját fantáziája szerint készítsen gulyást, fazuľovicát vagy halászlét a bográcsban. Lepje meg vendégeit egyedi ízzel és aromával. Igyon egy italt lobogó tűz és kályha társaságában.

  • klasszikus főzés minden rajongó számára megfizethető egyszerű tisztítás egyszerű tárolás könnyen hordozható, alkalmas folyékony levesételek készítésére
  • a kandalló igénye és a fakészlet füstöt és hamut termel

Bográcsok

Olvassa el is

Téli gumik a biztonságos vezetéshez hideg utakon

Valószínűleg már nem fér kétség a téli gumi használatának szükségességéhez a nehéz téli időjárási körülmények között. Az általános ajánlás az, hogy váltson téli gumira, ha a környezeti hőmérséklet 7°C alá csökken.

Házi pékségek friss kenyér és péksütemények készítéséhez

Szeretsz egy friss, ropogós szelet kenyeret vagy egy meleg, illatos péksüteményt reggelizni? Akkor mindenképpen szerezzen magának egy kis házi pékséget.

Konyhai robotok – megbízható társak főzéshez és sütéshez

Fedezzen fel egy megbízható társat napi vagy alkalmi főzéshez és sütéshez. Legyen kreatív szakács. Készítsen ételeket a világ minden tájáról.

Gyorsfőzők az egészséges ételekhez, energiát és időt takarítanak meg

Sajátítsa el kedvenc ételeinek elkészítését az idő töredéke alatt. Az egészséges, nagyobb nyomáson végzett gőzfőzés jelentősen lerövidíti az elkészítési időt és ezáltal energiát takarít meg.

Gazdaságos TV mindenki számára egész évben

A modern televíziókészülékek intelligens, gazdaságos SMART eszközök minden háztartásban. Gazdag funkciók, rendkívül lapos időtlen kialakítás, kiváló kép és hang predesztinálta őket a mindennapi használatra.

Joghurtkészítők – segítők a természetes immunitás támogatásában

Készítsen otthon ízletes probiotikus joghurtokat kiváló minőségű friss vagy szárított gyümölcsökből. Szerezzen megfelelő immunitást a jó baktériumoknak köszönhetően, amelyek nélkülözhetetlenek a bél mikroflóra megfelelő működéséhez.

Ruhagőzölő a ruhák egyszerű kezeléséhez és fertőtlenítéséhez

A gőz lágyítja és kiegyenesíti a textil szálait, ezáltal kiegyenesíti a ráncos ruhákat és a redőket. Ugyanakkor hatékonyan fertőtleníti a textíliákat.

Hogyan válasszuk ki a legjobb kávét?

A kávé az egyik legrégebbi és legnépszerűbb serkentő ital. Ízletes ok a baráti találkozásokra, a kellemes kikapcsolódásra, pihenésre.

Házi füstölők a füstölt húsok természetes tartósítására és teljes ízére

A szárítással együtt a füstölés az élelmiszerek tartósításának legrégebbi formája. A népszerű hentesek és húsfeldolgozók kiváló alkalom az egész család és baráti találkozásra.

Ablaktisztítás – hatékony és modern

Az ablakok, tükrök, zuhanyfülkék vagy különféle sima fényes felületek tisztítása otthon gyakran rémálom. De tedd hatékonyan és korszerűen.

Pihenjen a téli sportok mellett

Szlovákia gyönyörű hegyvidéki ország számos jól felszerelt téli üdülőhellyel. Remek környezetet kínálnak a kikapcsolódásra és sportolásra, kiváló hóviszonyok mellett.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő főzőlapot?

Szerelje fel modern otthonát üvegkerámia főzőlappal vagy biztonságos indukciós főzőlappal. Próbálja ki az innovatív, szórakoztató, egyszerű főzést és sok intelligens funkciót.