Faszén grill JY-050

Faszén grill JY-050

Faszén grill JY-050

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 48 752 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Faszén grill JY-050 - termékleírás

Kompakt grill, a megfelelő pihenéshez.  A fedél és a sütő tálca lakkozással van kitéve a magas hőmérsékletnek. Ennek a megoldásnak köszönhetően a szerkezet nem deformálódik, és maga a grill is hosszú ideig szolgál.  Az élelmiszer-melegítéshez használható a nagy rácsA funkcionális oldalsó polc és az összecsukható első polc van felszerelve annak érdekében, hogy biztosítsa a szükséges tartozékok stabilitását. A beépített ház hőmérséklet-jelzővel és szellőzőnyílásokkal optimális hővezérlést tesz lehetővé. A termék rendelkezik hamutartóval. Üzemanyag típusa: faszén Rácsméretek: 69,5x39 cm Grill méretek: 113x70x39 cm Rostanyag: króm Hőmérő: IGEN Személyek száma: 8 Súly: 23,5 kg

Termék Faszén grill JY-050 termékcsoporthoz tartozik Faszén grillek a márkától MERKURY MARKET, boltban megtalálod MerkuryMarket.hu.

Faszén grill JY-050 - termék paraméterei

Faszén grill JY-050 - ár és elérhetőség előzményei

Faszén grill JY-050 - egyéb érdekes termékek

Faszén grill JY-050 - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?