Fali lámpa vészkijárat, LED IP65 - 2. vészhelyzet

Fali lámpa vészkijárat, LED IP65 - 2. vészhelyzet

Fali lámpa vészkijárat, LED IP65 - 2. vészhelyzet

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 20 257,30 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Fali lámpa vészkijárat, LED IP65 - 2. vészhelyzet - termékleírás

Az Emergency 2 LED vészvilágítás sokoldalú fali lámpatest, amely széles körben alkalmazható irodákban, kórházakban, iskolákban és sok más nyilvános helyiségben. Ez az energiatakarékos vészvilágítás mind a 230 V-os tápegységen, mind az akkumulátoron ég (áramkimaradás esetén). A beépített (nem cserélhető) LED modulok 20 méterig láthatók. Abban a valószínűtlen esetben, ha az áramellátás átmenetileg megszakad, a 2. vészhelyzet átveszi az áramellátást a hálózati feszültség elvesztése után, így a vészkijárati világítás is látható marad, ha az áramkimaradás megszakad. Az akkumulátor égési ideje összesen 3 óra. Az Emergency 2 fali lámpa egy professzionális tájékozódási és vészvilágítási jel, amelyet a menekülési útvonalak jelölésére használhat, és 4 különböző irányú címkével rendelkezik a menekülési útvonal vagy kijárat jelzésére.

Ez a termék a kategóriába tartozik LED lámpák, a márkához tartozik Elro az e-shop kínálatában Lampaesfeny.hu.

Termék Fali lámpa vészkijárat, LED IP65 - 2. vészhelyzet csoport termékei között található LED fali lámpák, a márkához tartozik Elro, az eladó ajánlatában Lampaesfeny.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja LED vészvilágítás, márka kínálatában szerepel Elro, az eladó ajánlatában Lampaesfeny.hu.

Fali lámpa vészkijárat, LED IP65 - 2. vészhelyzet - termék paraméterei

Fali lámpa vészkijárat, LED IP65 - 2. vészhelyzet - ár és elérhetőség előzményei

Fali lámpa vészkijárat, LED IP65 - 2. vészhelyzet - egyéb érdekes termékek

Fali lámpa vészkijárat, LED IP65 - 2. vészhelyzet - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?