24x400g MjAMjAM Kitten gazdaságos csomag nedves macskaeledel - Szaftos csirke lazacolajjal

24x400g MjAMjAM Kitten gazdaságos csomag nedves macskaeledel - Szaftos csirke lazacolajjal

24x400g MjAMjAM Kitten gazdaságos csomag nedves macskaeledel - Szaftos csirke lazacolajjal

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 42 290 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

24x400g MjAMjAM Kitten gazdaságos csomag nedves macskaeledel - Szaftos csirke lazacolajjal - termékleírás

Minden, amire a kölyökmacskáknak szükségük van a fajnak megfelelő és természetes táplálkozáshoz: A MjAMjAM Kitten egy ízletes nedves eledelt biztosít a válogatós kis ínyenceknek, amely minden olyan értékes tápanyagot tartalmaz, amelyre a kicsiknek a növekedési szakaszban szükségük van. Az ízvariációnként csak egyféle húst tartalmazó, magas hústartalmú táp biztosítja a jó emészthetőséget. Az eledel nem tartalmaz hozzáadott gabonaféléket vagy cukrot. A MjAMjAM Kitten gazdaságos csomag 24 x 400 g jellemzői:Teljes értékű nedves eledel kölyökmacskák számáraTökéletes kiscicák számára: a növekedési fázishoz igazított receptúraVálogatott összetevők: tápanyagokban gazdag és kiegyensúlyozott összetételNagyon ízletes: sok cica kedveliSok hússal: a fajnak megfelelő étrendhezMonoprotein: csak egyfajta hússalExtra összetevőként lazacolajjal: értékes telítetlen zsírsavakat tartalmazGabona- és gluténmentes: alkalmas érzékeny, allergiás és intoleráns cicák számára isNémetországban készül: a nyersanyagok főként regionális gazdaságokból származnakHozzáadott cukor és állati liszt nélkülMesterséges aromák és tartósítószerek nélkülKíméletesen elkészítve: kíméletesen párolva tápanyagok és az ízek megőrzése érdekében

24x400g MjAMjAM Kitten gazdaságos csomag nedves macskaeledel - Szaftos csirke lazacolajjal - egyéb érdekes termékek

24x400g MjAMjAM Kitten gazdaságos csomag nedves macskaeledel - Szaftos csirke lazacolajjal - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?