24x200g MjAMjAM Kitten gazdaságos csomag - Finom borjú lazacolajjal nedves macskatáp

24x200g MjAMjAM Kitten gazdaságos csomag - Finom borjú lazacolajjal nedves macskatáp

24x200g MjAMjAM Kitten gazdaságos csomag - Finom borjú lazacolajjal nedves macskatáp

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 25 390 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

24x200g MjAMjAM Kitten gazdaságos csomag - Finom borjú lazacolajjal nedves macskatáp - termékleírás

Ahhoz, hogy a kiscicákból méltóságteljes szobatigrisek váljanak, fajnak megfelelő és kiegyensúlyozott táplálékra van szükségük. A MjAMjAM Kitten mindent megad a kis bársonytalpúaknak, amire szükségük van az élet megfelelő kezdetéhez.A MjAMjAM Kitten sok húst tartalmaz, és lazacolajjal van gazdagítva, amely értékes omega zsírsavakat tartalmaz. A monoprotein receptúrának köszönhetően fajtánként csak egy fehérjeforrás található benne. Gabonaféléket nem tartalmaz, ami szintén hozzájárul a különösen jó emészthetőséghez. A MjAMjAM Kitten nem tartalmaz cukrot sem. Így biztos lehet benne, hogy csakis a legjobb kerül kiscicája tálkájába.A MjAMjAM Kitten 24 x 200 g jellemzői:Kiváló minőségű nedves eledel cicáknakÍnyencség a növésben lévő kiscicák számára: A növekedési szakaszhoz igazított összetétel, minden fontos tápanyagot tartalmazFinom íz: sok macska kedveliHúsban gazdag receptúra: jól illeszkedik a természetes, fajoknak megfelelő étrendbe, állati eredetű liszt nélkülMonoprotein: csak egyféle húst tartalmaz, amely az egyedüli állati fehérjeforrásként szolgálLazacolaj: értékes zsírsavak forrásakéntGabona- és gluténmentes: alkalmas érzékeny, allergiás és intoleranciás cicák számára isRegionális és természetes: a nyersanyagok főként helyi gazdaságokból származnakHozzáadott cukor nélkülNem tartalmaz mesterséges aromákat vagy tartósítószereketKíméletesen párolva: a tápanyagok és az ízek lehető legjobb megőrzését szolgáljaGyártás helye: Németország

24x200g MjAMjAM Kitten gazdaságos csomag - Finom borjú lazacolajjal nedves macskatáp - egyéb érdekes termékek

24x200g MjAMjAM Kitten gazdaságos csomag - Finom borjú lazacolajjal nedves macskatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?