12x125g MjAMjAM Quetschie Kitten nedves macskatáp - Finom borjúhús lazacolajjal

12x125g MjAMjAM Quetschie Kitten nedves macskatáp - Finom borjúhús lazacolajjal

12x125g MjAMjAM Quetschie Kitten nedves macskatáp - Finom borjúhús lazacolajjal

A legalacsonyabb ár az elmúlt 60 napban: 13 790 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

12x125g MjAMjAM Quetschie Kitten nedves macskatáp - Finom borjúhús lazacolajjal - termékleírás

Szaftos csemege a kicsiknek: A MjAMjAM Quetschie Kittent kifejezetten kölyökmacskák számára fejlesztették ki, és biztosítja kedvence számára a növekedési fázisban szükséges összes fontos tápanyagot. A praktikus tasakok pedig különösen megkönnyítik az adagolást.A MjAMjAM Quetschie Kitten magas hústartalommal rendelkezik és lazacolajjal gazdagították. Ízvariációnként csak egyféle húst tartalmaz, amely az egyetlen állati fehérjeforrásként szolgál. A monoproteines receptúra hozzájárul a jó emészthetőséghez. Ez a gabonamentes macskaeledel kiváló minőségű, főként regionális gazdaságokból származó alapanyagokból készül, amelyeket kíméletesen párolnak. A MjAMjAM Quetschie Kitten 12 x 125 g jellemzői:Ízletes nedves eledel kölyökmacskáknakTökéletes a kis ínyenceknek: finom eledel a kiscicáknak, könnyen kinyomható és tálalható a tálkábaNagyon jó ízű: sok cica kedveliSok hússal: jól illeszkedik a húsban gazdag, fajnak megfelelő és természetes étrendbe, állati eredetű liszt nélkülMonoproteines receptúra: csak egyféle húst tartalmaz, amely egyedüli állati fehérjeforrásként szolgálLazacolajjal gazdagítvaa: többek között értékes zsírsavakat biztosítGabona- és gluténmentes: alkalmas allergiás és intoleranciás cicák számára isKiváló minőségű összetevők: főként regionális gazdaságokból származnakNincs benne hozzáadott cukorNem tartalmaz mesterséges aromákat vagy tartósítószereketKíméletes előállítás: gondosan párolva készülNémetországból: kiváló minőség

12x125g MjAMjAM Quetschie Kitten nedves macskatáp - Finom borjúhús lazacolajjal - ár és elérhetőség előzményei

12x125g MjAMjAM Quetschie Kitten nedves macskatáp - Finom borjúhús lazacolajjal - egyéb érdekes termékek

12x125g MjAMjAM Quetschie Kitten nedves macskatáp - Finom borjúhús lazacolajjal - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?