Design fotel Daphne krém

Design fotel Daphne krém

Design fotel Daphne krém

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 270 154 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Design fotel Daphne krém - termékleírás

Design fotel Daphne krém Egy fotel egyre inkább a modern nappali szerves része. Ennek köszönhetően a szoba hangulatossá válik, és sarkot kap a pihenéshez. Kényeztesse magát kényelemmel, minőséggel és divatos stílussal. Elhelyezheti kanapé, kandalló vagy könyvespolc mellé. Formázott háttámlája és karfái biztosítják a szükséges tartást, és maximálisan élvezheti a pihenést. A szék időtlen kialakítását könnyedén beillesztheti bármilyen környezetbe. A fa lábak megkönnyítik a szék általános kialakítását és garantálják a stabilitást bármilyen felületen. A Daphne fotel gondoskodik a jó közérzetéről, miközben filmet néz, kedvenc könyvét olvassa vagy zenét hallgat. Akár a kandalló mellett, akár a hálószobában - egy kárpitozott fotel kiváló kiegészítő bármilyen belső térben. Méret: 77 cm x 90 cm x 84 cm (szé x ma x mé)Anyag: tisztítható szövet (100% poliészter), bükkfaLáb anyaga: faTöltelék: hab, tollHab magasság: 26 cmSzín: krém, fekete

Termék Design fotel Daphne krém termékcsoporthoz tartozik Nappali krém, a márka gyártja Sofahouse, a színes változat az 000000, anyagi változat az Faipari, az eladó ajánlatában Estilofina.hu.

Design fotel Daphne krém - termék paraméterei

Szín000000
AnyagFaipari
KategóriaKrémek, Fotelek, Nappali krém
MárkaSofahouse
Szín000000
AnyagFaipari
E-shopEstilofina.hu

Design fotel Daphne krém - ár és elérhetőség előzményei

Design fotel Daphne krém - egyéb érdekes termékek

Design fotel Daphne krém - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?