Design állólámpa Jadey 163 cm krém

Design állólámpa Jadey 163 cm krém

Design állólámpa Jadey 163 cm krém

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 53 390 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Design állólámpa Jadey 163 cm krém - termékleírás

Design állólámpa Jadey 163 cm krém Egy lámpa, amely harmonikusan illeszkedik nappalijába, hálószobájába vagy irodájába. A Jadey állólámpa a modern elegancia és az érintetlen természet kombinációja. Bármilyen modern vagy kortárs belső térbe illeszkedik. A fenyőfából készült szerkezetet ízlésesen egészíti ki a dob alakú krémszínű szövet árnyalat, amely kellemes fényt biztosít csillogás nélkül. Az univerzális színkialakítás és a letisztult vonalak praktikus és sokoldalú segédeszközzé teszik a lámpát. Eredeti, és ezért olyan lenyűgöző. Ezzel a Jadey állólámpával mindig megfelelő és kellemes légkör uralkodik otthonában. Méret: 45cm x 163cm x 45cm (sz x ma x mé)Ernyő átmérő: 45cmErnyő magassága: 24cmAnyag: fenyő, fém, szövetFényforrás: E27 max. 60W A++ (nem tartozék)Maximális feszültség: 220-240VSzín: barna, krém

Ez a termék a kategóriába tartozik Nappali krém, a márka gyártja Sofahouse, a színes változat az 8c662d, anyagi változat az Faipari, az eladó ajánlatában Estilofina.hu.

Design állólámpa Jadey 163 cm krém - termék paraméterei

Szín8c662d
AnyagFaipari
KategóriaLámpák, Krémek, Állólámpák, Nappali krém
MárkaSofahouse
Szín8c662d
AnyagFaipari
E-shopEstilofina.hu

Design állólámpa Jadey 163 cm krém - ár és elérhetőség előzményei

Design állólámpa Jadey 163 cm krém - egyéb érdekes termékek

Design állólámpa Jadey 163 cm krém - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?