Design fotel Galilhai krém

Design fotel Galilhai krém

Design fotel Galilhai krém

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 229 939 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Design fotel Galilhai krém - termékleírás

Design fotel Galilhai krém A Galilhai fotel tökéletesen kiegészíti a nappali modern és klasszikus belső tereit. Pihenjen ebben a fotelben egy jó könyv mellett, és élvezze az igazi pihenést. Formázott háttámlája és karfái biztosítják a szükséges tartást. A finom fém lábak tökéletes stabilitást biztosítanak a bútornak, arany árnyalatuk harmonikusan illeszkedik a burkolat színvilágához. A semleges színű dizájn könnyen kombinálható más kiegészítőkkel, bútorokkal, könnyedén beilleszthető különféle belső stílusokba. Bárhová is helyezi, minden helyiséget különlegessé varázsol. Kényeztesse magát ezzel az eredeti darabbal. Hagyja, hogy nappalija vagy hálószobája játsszon a színekkel ezzel a kényelmes Galilhai fotellel. Méret: 79 cm x 93 cm x 76 cm (szé x ma x mé)Anyag: szárazon tisztítható szövet (100% poliészter), bükkfa, forgácslapLáb anyaga: fémTöltelék: hab, tollSzín: krém, arany

Termék Design fotel Galilhai krém termékcsoporthoz tartozik Nappali krém, a márka gyártja Sofahouse, a színes változat az daa520, anyagi változat az Faipari, az eladó ajánlatában Estilofina.hu.

Design fotel Galilhai krém - termék paraméterei

Színdaa520
AnyagFaipari
KategóriaKrémek, Fotelek, Nappali krém
MárkaSofahouse
Színdaa520
AnyagFaipari
E-shopEstilofina.hu

Design fotel Galilhai krém - ár és elérhetőség előzményei

Design fotel Galilhai krém - egyéb érdekes termékek

Design fotel Galilhai krém - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?