Dizájn komód Cadelaria 180 cm fekete márvány utánzat

Dizájn komód Cadelaria 180 cm fekete márvány utánzat

Dizájn komód Cadelaria 180 cm fekete márvány utánzat

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 151 714 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Dizájn komód Cadelaria 180 cm fekete márvány utánzat - termékleírás

Dizájn komód Cadelaria 180 cm fekete márvány utánzat A Cadelaria komód azonnal magára vonhatja a figyelmet. A jellegzetes mintázatú diófa dekorációval egy kis természetet is visz a belső térbe. A fekete márvány komódot 2 pár ajtó zárja, melyek mindegyike egy-egy betétes polcot rejt. Ezek a polcok gyakorlatilag megosztják a belső tárolóteret, és lehetővé teszik, hogy mindent elhelyezzen, amit nem szeretne látni. Minden ajtópár felett 1 nyitott tárolóhely található. A felső tárolóhely ideális virágok, fényképek és egyéb dekorációk megjelenítésére. A komód TV komódként is használható, mely minden TV tartozékról gond nélkül gondoskodik. A jellegzetes műanyag lábak alapja kiemeli az általános megjelenést és biztosítja a stabilitást bármilyen felületen. A Cadelaria otthona dísze lesz. Olyan apró változásra vágyik, ami csodákat tesz az otthonával? Nem kell nagy felújításba vagy teljes bútorcserébe belefognia. Elég, ha egy hasznos komóddal teszi különlegessé hálószobáját vagy nappaliját. Bővebben a cikkben olvashat: Fiókos szekrények minden szobába. Méret: 180 cm x 78,6 cm x 35 cm (Sz x Ma x Mé)Anyaga: melamin táblaLáb anyaga: műanyagVastagság: 18mmLáb magassága: 17 cmSzín: barna, fekete

Termék Dizájn komód Cadelaria 180 cm fekete márvány utánzat termékcsoporthoz tartozik Műanyag komódok, a márkához tartozik Sofahouse, a színváltozat az 8c662d, Anyagösszetétel műanyag, az eladó ajánlatában Estilofina.hu.

Dizájn komód Cadelaria 180 cm fekete márvány utánzat - termék paraméterei

Szín8c662d
AnyagMűanyag
KategóriaMagok, Műanyag komódok
MárkaSofahouse
Szín8c662d
Anyagműanyag
E-shopEstilofina.hu

Dizájn komód Cadelaria 180 cm fekete márvány utánzat - ár és elérhetőség előzményei

Dizájn komód Cadelaria 180 cm fekete márvány utánzat - egyéb érdekes termékek

Dizájn komód Cadelaria 180 cm fekete márvány utánzat - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?