Dizájn komód Cadelaria 180 cm fehér

Dizájn komód Cadelaria 180 cm fehér

Dizájn komód Cadelaria 180 cm fehér

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 151 714 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Dizájn komód Cadelaria 180 cm fehér - termékleírás

Dizájn komód Cadelaria 180 cm fehér A Cadelaria komód megbízhatóan luxus megjelenést kölcsönöz otthonának. A jellegzetes mintázatú diófa dekorációval egy kis természetet is visz a belső térbe. A komódot 2 pár ajtó zárja, melyek mindegyike egy-egy betolt polcot rejt. Ezek a polcok gyakorlatilag megosztják a belső tárolóteret, és lehetővé teszik, hogy mindent elhelyezzen, amit nem szeretne látni. Minden ajtópár felett 1 nyitott tárolóhely található. A felső tárolóhely ideális virágok, fényképek és egyéb dekorációk megjelenítésére. A komód TV komódként is használható, mely minden TV tartozékról gond nélkül gondoskodik. A jellegzetes műanyag lábak alapja kiemeli az általános megjelenést és biztosítja a stabilitást bármilyen felületen. Ne habozzon és boldogan szerezze be ezt az ízléses és csábító darabot. Méret: 180 cm x 78,6 cm x 35 cm (Sz x Ma x Mé)Anyaga: melamin táblaLáb anyaga: műanyagVastagság: 18mmLáb magassága: 17 cmSzín: barna, fehér

Ez a termék a kategóriába tartozik Műanyag komódok, a márkához tartozik Sofahouse, a színváltozat az 8c662d, Anyagösszetétel műanyag, az eladó ajánlatában Estilofina.hu.

Dizájn komód Cadelaria 180 cm fehér - termék paraméterei

Szín8c662d
AnyagMűanyag
KategóriaMűanyag komódok
MárkaSofahouse
Szín8c662d
Anyagműanyag
E-shopEstilofina.hu

Dizájn komód Cadelaria 180 cm fehér - ár és elérhetőség előzményei

Dizájn komód Cadelaria 180 cm fehér - egyéb érdekes termékek

Dizájn komód Cadelaria 180 cm fehér - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?