Design fali polc Santuzza 80 cm fenyő

Design fali polc Santuzza 80 cm fenyő

Design fali polc Santuzza 80 cm fenyő

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 37 749 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Design fali polc Santuzza 80 cm fenyő - termékleírás

Design fali polc Santuzza 80 cm fenyő Ha folyamatosan elveszíti a fontos jegyzeteket, elfelejti a kulcsokat és fontos dokumentumokat keres, akkor a Santuzza falipolc az Ön számára készült. A praktikus hat kampó, három levéltartó és egy kis doboz mellett a polcon egy nagy palatábla is található személyes jegyzetek számára. A napszemüveg is mindig kéznél lesz az extra tárolóhelynek köszönhetően – valóban minden tartozéknak van helye. A fa és fém kombinációja egy időtlen klasszikus, amely kiemeli a polc ipari hangulatát. Főleg közvetlenül az előszoba bejárati ajtaja mellé helyezve találja meg alkalmazását, de az irodában vagy a konyhában is hasznos kiegészítő lesz. A Santuzza kellemes légkört hoz otthonába. Méret: 80cm x 60cm x 11cm (sz x ma x mé)Rekeszek: 3x 17cm x 13cm x 4cm (sz x ma x mé)Polc: 19cm x 2cm x 4cm (sz x ma x mé)Anyag: fenyő, fémSzín: fekete, természetes barna A kézi munka és a felhasznált anyag jellege miatt a vásárolt termék kissé eltérhet a képen láthatótól. Minden darab egyedi.

Ez a termék a kategóriába tartozik fali polc, a márkához tartozik LuxD, színes változatban 8c662d, az anyagból Faipari, az eladó ajánlatában Estilofina.hu.

Termék Design fali polc Santuzza 80 cm fenyő csoport termékei között található Fali polcok, márka kínálatában szerepel LuxD, színben 8c662d, az anyag az Faipari, boltban megtalálod Estilofina.hu.

Design fali polc Santuzza 80 cm fenyő - termék paraméterei

Szín8c662d
AnyagFaipari
Kategóriafalióra, Polcok, fali polc, Fali polcok
MárkaLuxD
Szín8c662d
AnyagFaipari
E-shopEstilofina.hu

Design fali polc Santuzza 80 cm fenyő - ár és elérhetőség előzményei

Design fali polc Santuzza 80 cm fenyő - egyéb érdekes termékek

Design fali polc Santuzza 80 cm fenyő - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?