Design fali polc Maille 77 cm fekete kőris

Design fali polc Maille 77 cm fekete kőris

Design fali polc Maille 77 cm fekete kőris

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 46 290 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Design fali polc Maille 77 cm fekete kőris - termékleírás

Design fali polc Maille 77 cm fekete kőris Ipari stílusának köszönhetően a Maille polc minden otthonban használható. Ugyanakkor stílusos helyet kínál különféle tárgyak, például könyvek, díjak, dekorációk, de akár magazinok tárolására és bemutatására is. Az aszimmetrikus elrendezésű polcok kiváló minőségű feldolgozott fából készültek, elegáns, fekete kőris megjelenésben. Az időtlen szín harmonikusan illeszkedik a különböző belső stílusokhoz. Könnyedén rendszerezhet rajta mindent, amire szüksége van, és ugyanakkor mindent kéznél tarthat. Bájos megjelenése különösen az azonos nevű sorozat kiegészítőivel kombinálva tűnik ki. Elevenítse fel otthona üres tereit a praktikus és időtlen Maille polccal. Méret: 77cm x 77cm x 20cm (sz x ma x mé)Anyag: fa anyag - kőris utánzata, fémMax. polcok terhelhetősége: 15kgSzín: fekete

Ez a termék a kategóriába tartozik fali polc, a márkához tartozik LuxD, színes változatban 000000, az anyagból MDF, az eladó ajánlatában Estilofina.hu.

Termék Design fali polc Maille 77 cm fekete kőris csoport termékei között található Fali polcok, márka kínálatában szerepel LuxD, színben 000000, az anyag az MDF, boltban megtalálod Estilofina.hu.

Design fali polc Maille 77 cm fekete kőris - termék paraméterei

Szín000000
AnyagMDF
Kategóriafalióra, Polcok, fali polc, Fali polcok
MárkaLuxD
Szín000000
AnyagMDF
E-shopEstilofina.hu

Design fali polc Maille 77 cm fekete kőris - ár és elérhetőség előzményei

Design fali polc Maille 77 cm fekete kőris - egyéb érdekes termékek

Design fali polc Maille 77 cm fekete kőris - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?