Design fali polc Maille 91 cm fekete kőris

Design fali polc Maille 91 cm fekete kőris

Design fali polc Maille 91 cm fekete kőris

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 46 490 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Design fali polc Maille 91 cm fekete kőris - termékleírás

Design fali polc Maille 91 cm fekete kőris Ipari stílusának köszönhetően a Maille polc az üres falat érdekes dekorációvá varázsolja. A polc stílusos helyet kínál különféle tárgyak, például könyvek, díjak, dísztárgyak, de akár magazinok tárolására és bemutatására. Az aszimmetrikus elrendezésű polcok kiváló minőségű feldolgozott fából készültek, elegáns, fekete kőris megjelenésben. Az időtlen színkombináció harmonikusan illeszkedik a különböző belső stílusokba. Megtalálja a helyét a nappaliban, a gyerek- vagy diákszobában, a hálószobában, de az előszobában vagy az irodában is. Bájos megjelenése különösen az azonos nevű sorozat kiegészítőivel kombinálva tűnik ki. A Maille lehetővé teszi a dolgok egyértelműbb rendezését, és hozzájárul a jobb tájékozódáshoz a belső térben. Méret: 75cm x 91cm x 20cm (sz x ma x mé)Anyag: fa anyag - kőris utánzata, fémMax. polcok terhelhetősége: 10kgSzín: fekete

Ez a termék a kategóriába tartozik fali polc, a márkához tartozik LuxD, színes változatban 000000, az anyagból fém, az eladó ajánlatában Estilofina.hu.

Termék Design fali polc Maille 91 cm fekete kőris csoport termékei között található Fali polcok, márka kínálatában szerepel LuxD, színben 000000, az anyag az fém, boltban megtalálod Estilofina.hu.

Design fali polc Maille 91 cm fekete kőris - termék paraméterei

Szín000000
AnyagFém
Kategóriafalióra, Polcok, fali polc, Fali polcok
MárkaLuxD
Szín000000
Anyagfém
E-shopEstilofina.hu

Design fali polc Maille 91 cm fekete kőris - ár és elérhetőség előzményei

Design fali polc Maille 91 cm fekete kőris - egyéb érdekes termékek

Design fali polc Maille 91 cm fekete kőris - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?