Demavic nedves törlőkendő macskáknak, 100db

Demavic nedves törlőkendő macskáknak, 100db

Demavic nedves törlőkendő macskáknak, 100db

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 4 320 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Demavic nedves törlőkendő macskáknak, 100db - termékleírás

A Demavic kisállat törlőkendő gyengéd tisztítókendő olyan érzékeny területekre, mint a szemkörnyék, fül, mancs és fenékrész. Ezekkel a törlőkendőkkel baktérium-mentesen, frissen, illatosan tarthatja kedvence szőrzetét és testének érzékeny területeit A szemkörnyék, fülek, mancsok és a fenékrész könnyen tisztítható óvatos törléssel. Minden testrészre csak 1 törlőkendőt használjon! Az ápoló nedves törlőkendők minden háziállat számára alkalmasak. A Demavic nedves törlőkendő előnyei nagy vonalakban: Gyengéd és biztonságos az érzékeny bőrhöz, szőrzethez Speciálisan háziállatok testápolására kifejlesztve Argánolajjal és aloe vera-kivonattal: bio gazdálkodásból Támogatja emellett a baktériumok fermentációjával kapcsolatos kellemetlen szagok redukálását pH-semleges, környezetbarát és nem mérgező Praktikus kirándulásokon és utazásokon Anyaga: vlies-anyag cellulózból és szintetikus rostokból Tartalma: 100 darab Made in France

Termék Demavic nedves törlőkendő macskáknak, 100db termékcsoporthoz tartozik Nedves törlőkendők, márka kínálatában szerepel Demavic, az eladó ajánlatában Zooplus.hu.

Demavic nedves törlőkendő macskáknak, 100db - termék paraméterei

Demavic nedves törlőkendő macskáknak, 100db - ár és elérhetőség előzményei

Demavic nedves törlőkendő macskáknak, 100db - egyéb érdekes termékek

Demavic nedves törlőkendő macskáknak, 100db - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?