Cipő Asolo Sarkvidéki GV ML szürke / gunmetal / kék páva A884

Cipő Asolo Sarkvidéki GV ML szürke / gunmetal / kék páva A884

Cipő Asolo Sarkvidéki GV ML szürke / gunmetal / kék páva A884

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 77 400 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Cipő Asolo Sarkvidéki GV ML szürke / gunmetal / kék páva A884 - termékleírás

Cipő Asolo Sarkvidéki GV ML szürke / gunmetal / kék páva A884 Téli túrázás, amellyel a hóesés és a fagy nem akadályozza meg. A meleg membrán melegen tartja a lábát, és az Arctic Grip külső talpja befagy a befagyott terepbe. Hófutók során a kaland nem Vena véget, hanem kezdődik. Használja ki a kedvező előrejelzést és fejtse fel a gerinceket. Ezekben a téli csizmákban az Asolo nem fog bejutni. Télen a nedves és a fagyos meleg vízálló GORE-TEX® membránnal van felszerelve, és a lábadból származó hő nem engedi, hogy a talpbetét az alumínium betétből eltűnjön. Amikor a hó egyre mélyebb, jobban hívja a hótalp-kat, és takarítson meg erőt. A hótalp nem károsítja a koptatókat - a teljes kerületen tartós gumival köszönhetően, így nem kell aggódnia a hóban rejtett akadályDovod miatt. A csúcstalálkozó alatt erősen havazik a hó, és pontosan ez a terep a Vibram® Arctic Grip téli talp számára. Megharap és tart. De otthon a padló nem karcolja meg, ne aggódjon. És ha valami rosszul megy a túra során, akkor a RECCO® lemez a túracipő része, így a mentők könnyebben megtalálhatók lavina alatt. Főbb jellemzők Súly: 570 g (1/2 pár) Lábszár: víztaszító bőr, 1,6-1,8 mm, nagy szilárdságú nejlon Membrán: GORE-TEX® szigetelt kényelem Talp: Vibram® Ghiaccio, Arctic Grip-vel Középtalp: EVA egysűrűség Beszúrás: Lite 2 Alu Gumi az egész kerületen Integrált RECCO® lavinamentő rendszer Európában készült Kültéri cipők » Magas szárú trekking cipő » Cipő Asolo Sarkvidéki GV ML szürke / gunmetal / kék páva A884

Ezt a terméket a csoportban találja Trekking cipő, a márkához tartozik Asolo, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Termék Cipő Asolo Sarkvidéki GV ML szürke / gunmetal / kék páva A884 termékcsoporthoz tartozik Téli cipő, márka kínálatában szerepel Asolo, boltban megtalálod Gamisport.hu.

Cipő Asolo Sarkvidéki GV ML szürke / gunmetal / kék páva A884 - termék paraméterei

nagyság4,5 UK
nagyság5 UK
nagyság5,5 UK
nagyság6 UK
nagyság6,5 UK
nagyság7 UK
nagyság7,5 UK
IntrastatSport, trekking cipő nizké-0,80-64031900
KategóriaCipők, Trekking cipő, Téli cipő
MárkaAsolo
E-shopGamisport.hu

Cipő Asolo Sarkvidéki GV ML szürke / gunmetal / kék páva A884 - ár és elérhetőség előzményei

Cipő Asolo Sarkvidéki GV ML szürke / gunmetal / kék páva A884 - egyéb érdekes termékek

Cipő Asolo Sarkvidéki GV ML szürke / gunmetal / kék páva A884 - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?