Cipő ASOLO Nucleon Mid GV Grafit / ezüst / ciánkék blue A772

Cipő ASOLO Nucleon Mid GV Grafit / ezüst / ciánkék blue A772

Cipő ASOLO Nucleon Mid GV Grafit / ezüst / ciánkék blue A772

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 67 708 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Cipő ASOLO Nucleon Mid GV Grafit / ezüst / ciánkék blue A772 - termékleírás

Cipő ASOLO Nucleon Mid GV Grafit / ezüst / ciánkék blue A772 Könnyű félig bDovoda túrázás és könnyű trekking csizma. Vibram ragasztótalp és GORE-TEX vízálló membrán. Univerzális könnyű túraútvonalak, amelyek végigvezetnek a Krkonoše túra minden buktatóján, a sziklás Tátra ösvényen és Radler emelkedésén az alpesi hütte felé. Télen pedig végigjárhat a városban.   A kényelmes Schoeller® Soft Shell gallVenaral ellátott, félig bDovodás szerkezet sDovod szabadságot biztosít a lábadnak - például a könnyű hegymászáshoz -, miközben erősíti a bDovodát az egyenetlen hegyvidéki terepen. Az EVA párnázása kényelmes és biztonságos lépést biztosít.   A víztaszító bőr Toprész és a GORE-TEX membrán kombinálva tartja a lábad 100% -ban szárazon, és a Vibram szintézis talp növeli a bizalmat minden lépésében. Nedves sziklán, csúszós gyökereken és a süllyedésen laza törmelék.   technológia Top hidrofób bőr + Schoeller Soft Shell futro GORE-TEX talpbetét Lite 2 plusz fűzős bőr külső talp Vibram Synthesis Megagrip használjon gyors trekking, alkalmi viselet súly 1/2 pár, fVenafiak UK 8 398 g Kültéri cipők » Magas szárú trekking cipő » Cipő ASOLO Nucleon Mid GV Grafit / ezüst / ciánkék blue A772

Termék Cipő ASOLO Nucleon Mid GV Grafit / ezüst / ciánkék blue A772 csoport termékei között található Trekking cipő, a márkához tartozik Asolo, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Cipő ASOLO Nucleon Mid GV Grafit / ezüst / ciánkék blue A772 - termék paraméterei

nagyság4 UK
nagyság4,5 UK
nagyság5 UK
nagyság5,5 UK
nagyság6 UK
nagyság6,5 UK
nagyság7 UK
nagyság7,5 UK
nagyság8 UK
nagyság8,5 UK
nagyság9 UK
IntrastatTrekking cipő vysoké-1,40-64039113
KategóriaCipők, Trekking cipő
MárkaAsolo
E-shopGamisport.hu

Cipő ASOLO Nucleon Mid GV Grafit / ezüst / ciánkék blue A772 - ár és elérhetőség előzményei

Cipő ASOLO Nucleon Mid GV Grafit / ezüst / ciánkék blue A772 - egyéb érdekes termékek

Cipő ASOLO Nucleon Mid GV Grafit / ezüst / ciánkék blue A772 - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?