Camon mirha & klórhexidin szőrápoló törlőkendő kutyáknak, macskáknak 6x40db

Camon mirha & klórhexidin szőrápoló törlőkendő kutyáknak, macskáknak 6x40db

Camon mirha & klórhexidin szőrápoló törlőkendő kutyáknak, macskáknak 6x40db

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 10 590 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Camon mirha & klórhexidin szőrápoló törlőkendő kutyáknak, macskáknak 6x40db - termékleírás

Tökéletes a gyors tisztítsához és ápoláshoz: a Camon törlőkendők mindig kéznél vannak és praktikus segítséget nyújthatnak a mindennapokban kutyáknak és cicáknak egyaránt – akár útközben, akár otthon. A frissítő kendők összetételét speciálisan az érzékeny állatok bőrének igényei szerint fejlesztették ki. A kutyáknak és macskáknak szánt frissítő tisztítókendők fertőtlenítő hatásúak és alaposan tisztítanak; illatuk korántsem erős, sőt, nagyon kellemes. Ezek a tisztítókendők kiválóan alkalmasak a szőr, a pofa és a fülek kíméletes ápolására. Használatuk nagyon egyszerű: szükség esetén egyszerűen vegyen ki egy törlőkendőt a csomagból, és a szőr növekedésével ellentétes irányban tisztítsa meg az érintett területet – és készen is van! A Camon törlőkendők szőrápoláshoz jellemzői:Frissítő tisztítókendők kutyák és macskák számáraTöbbszörös hatás: fertőtlenítő, frissítő és védő hatásúHatékony a szennyeződések és szagok ellen: a szőrzet, a pofa és a fülek kíméletes tisztításáhozKülönösen kíméletes: az állat bőrének speciális igényeit kielégítő összetételMindig kéznél van : praktikus otthon és útközben egyarántKellemes illat: 4 különböző változattal:Teafaolaj (csak kutyáknak!)Mirha és klórhexidinTalkumFehér pézsmaEgyszerű használat: szükség esetén naponta többször, a szőrnövekedéssel ellentétes irányban tisztítsa meg az érintett területeketMinden csomagban: 40 darabFigyelem: A teafaolajos változat nem alkalmas macskák számára, ezért csak kutyájánál használja!

Termék Camon mirha & klórhexidin szőrápoló törlőkendő kutyáknak, macskáknak 6x40db csoport termékei között található Nedves törlőkendők, márka kínálatában szerepel Camon Wipes, az eladó ajánlatában Zooplus.hu.

Camon mirha & klórhexidin szőrápoló törlőkendő kutyáknak, macskáknak 6x40db - termék paraméterei

Camon mirha & klórhexidin szőrápoló törlőkendő kutyáknak, macskáknak 6x40db - ár és elérhetőség előzményei

Camon mirha & klórhexidin szőrápoló törlőkendő kutyáknak, macskáknak 6x40db - egyéb érdekes termékek

Camon mirha & klórhexidin szőrápoló törlőkendő kutyáknak, macskáknak 6x40db - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?