Sanilove Aloe vera törlőkendők (40 db) - kutyáknak

Sanilove Aloe vera törlőkendők (40 db) - kutyáknak

Sanilove Aloe vera törlőkendők (40 db) - kutyáknak

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 1 950 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Sanilove Aloe vera törlőkendők (40 db) - kutyáknak - termékleírás

A Sanilove nedves törlőkendők gondoskodnak arról, hogy ami a parkban történik, az a parkban is maradjon! Ezeket a törlőkendőket kifejezetten állatok, például kutyák és macskák bundájának tisztítására tervezték, és ideálisak az útközbeni használatra, például séták alkalmával a parkban. Ezek a nedves törlőkendők természetes növényi kivonatok kellemes illatával rendelkeznek, így nem érződik rajtuk vegyszerszag. Biológiailag lebomló anyagból készültek, és nem tartalmaznak olyan tartósítószereket, amelyek károsak lehetnek az emberekre, az állatokra vagy a környezetre. Ezek a törlőkendők kisebb balesetek eltüntetésére is használhatók, akár otthon, akár az autóban. A Sanilove törlőkendők jellemzői kutyák és macskák számára nedves törlőkendők a háziállatok vagy környezetük tisztításához kutyák, macskák és kölyökkutyák bundájának tisztításához környezetbarát: biológiailag lebomló anyag természetes növényi kivonatok nyugtató illata Green Park: körömvirág virágkivonat és Green Park illata Aloe vera: aloe vera kivonat, enyhe illatú nem tartalmaz az emberre, az állatokra vagy a környezetre károstartósítószereket újrazárható rendszer: a törlőkendők sokáig frissek maradnak, így ideálisak sétákhoz és kirándulásokhoz is egyedileg kivehető tartalom: 40 törlőkendő

Termék Sanilove Aloe vera törlőkendők (40 db) - kutyáknak csoport termékei között található Nedves törlőkendők, márka kínálatában szerepel Sanilove, az eladó ajánlatában Zooplus.hu.

Sanilove Aloe vera törlőkendők (40 db) - kutyáknak - termék paraméterei

Sanilove Aloe vera törlőkendők (40 db) - kutyáknak - ár és elérhetőség előzményei

Sanilove Aloe vera törlőkendők (40 db) - kutyáknak - egyéb érdekes termékek

Sanilove Aloe vera törlőkendők (40 db) - kutyáknak - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?