Bodhi Birdy Thai fa masszírozó eszköz

Bodhi Birdy Thai fa masszírozó eszköz

Bodhi Birdy Thai fa masszírozó eszköz

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 2 790 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Bodhi Birdy Thai fa masszírozó eszköz - termékleírás

A Bodhi Birdy masszírozó eszköz megkönnyíti a masszőr munkáját, védi a masszőr kezét és ujjait, illetve segít azok rehabilitációjában.  A madár alakú fa masszázseszköz tökéletesen illeszkedik a kéz formájához és erős akupresszúrást kezelést biztosít a mélyebb izomrétegekben is. Az ergonomikus kialakítású fa masszázseszközt a triggerpontok, izmok, izomletapadások és izomcsomók mélyszöveti masszázsára tervezték. Megszünteti a kar és a váll izmaiban és ízületeiben érzett egyenetlen feszültséget, valamint csökkenti a masszőr karjának és hüvelykujjának terhelését, hiszen használatával kevesebb terhelés éri a masszőr kezét.  A Bodhi Birdy segítségével kisebb erőkifejtéssel, de hatékonyabban végezhetőek különféle masszázstechnikák és triggerpont masszázs. A Bodhi Birdy masszázseszköz meleg szappanos vízzel vagy megfelelő fertőtlenítőszerrel egyszerűen tisztítható. A Birdy Thai masszírozó eszköz méretei 10 x 5 cm   A Bodhi Birdy thai masszírozó eszköz elérhető csomagban is: 4 darabos Bodhi thai fa masszázseszköz készlet

Termék Bodhi Birdy Thai fa masszírozó eszköz termékcsoporthoz tartozik Masszázs segédeszközök, márka kínálatában szerepel Bodhi, az e-shopban megtalálod Fabulo.hu.

Bodhi Birdy Thai fa masszírozó eszköz - termék paraméterei

Bodhi Birdy Thai fa masszírozó eszköz - ár és elérhetőség előzményei

Bodhi Birdy Thai fa masszírozó eszköz - egyéb érdekes termékek

Bodhi Birdy Thai fa masszírozó eszköz - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?