Thera-Press a trigger pontok masszírozására Szín: kék

Thera-Press a trigger pontok masszírozására Szín: kék

Thera-Press a trigger pontok masszírozására Szín: kék

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 3 750 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Thera-Press a trigger pontok masszírozására Szín: kék - termékleírás

A Thera Press ergonomikus kialakítású masszázs eszközt a trigger pontok és izmok mélyszöveti masszázsára tervezték. Megszünteti a kar és a váll izmaiban és ízületeiben érzett egyenetlen feszültséget, valamint csökkenti a masszőr karjának és hüvelykujjának terhelését. Kiváló eszköz az új problémák megelőzésére és biztonságosabbá teszi a kezelést. A Thera Press helyettesíti a masszőr ujját, ezáltal kímélve az ujjakat, valamint kisebb erőkifejtéssel végezhetőek vele különféle masszázs technikák és intenzív trigger pont masszírozás minimális erőkifejtéssel. A masszázs eszköz használata új lehetőségeket és biztonságosabb masszázst biztosít az izmok egyenletes terhelésével és a masszőr ujjainak tehermentesítésével. A Thera Press masszázs eszköz meleg szappanos vízzel vagy megfelelő fertőtlenítőszerrel egyszerűen megtisztítható.

Ez a termék a kategóriába tartozik Masszázs segédeszközök, márka kínálatában szerepel Thera-Press, az e-shopban megtalálod Fabulo.hu.

Thera-Press a trigger pontok masszírozására Szín: kék - termék paraméterei

Thera-Press a trigger pontok masszírozására Szín: kék - ár és elérhetőség előzményei

Thera-Press a trigger pontok masszírozására Szín: kék - egyéb érdekes termékek

Thera-Press a trigger pontok masszírozására Szín: kék - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?