40db BF Petfood Souplesse juhzsír táplálékiegészítő kutyáknak

40db BF Petfood Souplesse juhzsír táplálékiegészítő kutyáknak

40db BF Petfood Souplesse juhzsír táplálékiegészítő kutyáknak

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 3 250 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

40db BF Petfood Souplesse juhzsír táplálékiegészítő kutyáknak - termékleírás

A kölyöktől az idősekig - a BF Petfood Souplesse juhzsír igazi csemege minden korú és fajtájú kutyának! A rágcsálnivalók ráadásul gabonamentes, így érzékeny kutyák számára is alkalmasak.A jelen lévő lazac Omega-3 és Omega-6 zsírsavakkal látja el kutyáját, amelyek támogatják a fényes bőrt és a szép szőrzetet. A kondroitin, a glükózamin és a természetes gyógynövények kombinációja hozzájárulhat az egészséges ízületekhez. A birkazsír természetes védőréteget képez a belekben, így segítheti az emésztést.A BF Petfood Souplesse juhzsír ízletes, egészséges rágcsálnivalók, számos egészséggel kapcsolatos előnnyel!A BF Petfood Souplesse juhzsír jellemzői:100%-ban természetes kiegészítője a kutyák étrendjénekTeljesen gabonamentes: így a diétázó, táplálékallergiás kutyák számára is alkalmasJuhzsír: természetes védőréteget képez a belekben, így elősegítheti az emésztéstKondroitinnel, glükozaminnal és természetes gyógynövényekkel: az ízületek és az izmok támogatásáraLazac és lazacolajjal: Omega-3 és Omega-6 zsírsavakban gazdag, a szép bőr és a fényes szőrzet támogatása érdekébenIgazi csemege: könnyen elfogadható, jutalomként adhatóEgészséges kiegészítője a napi étrendnek

Termék 40db BF Petfood Souplesse juhzsír táplálékiegészítő kutyáknak csoport termékei között található Csemege kutyáknak, a márka gyártja BF Petfood, Biofood, az e-shopban megtalálod Zooplus.hu.

40db BF Petfood Souplesse juhzsír táplálékiegészítő kutyáknak - termék paraméterei

40db BF Petfood Souplesse juhzsír táplálékiegészítő kutyáknak - ár és elérhetőség előzményei

40db BF Petfood Souplesse juhzsír táplálékiegészítő kutyáknak - egyéb érdekes termékek

40db BF Petfood Souplesse juhzsír táplálékiegészítő kutyáknak - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?