245g beaphar fokhagymás édesség kutyáknak

245g beaphar fokhagymás édesség kutyáknak

245g beaphar fokhagymás édesség kutyáknak

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 3 470 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

245g beaphar fokhagymás édesség kutyáknak - termékleírás

A Beaphar 'Bonbons' fokhagymával ideális csemege minden fajta kutya számára. Az édességek nemcsak jó ízűek, de támogathatják a fényes szőrzetet, az ellenálló bőrt és az egészséges emésztést is. Juhzsírból és fokhagymából készülnek.A Beaphar 'Bonbons' puha állagú, ezért könnyen megosztható és rágható. Finom ízzel pontoznak, ezért sok kutya jól elfogadja őket. Kizárólag természetes összetevőket tartalmaznak - mesterséges adalékanyagokat vagy gabonaféléket nem használtak.ABeaphar 'Bonbons' fokhagymával egy pillantásra: Kiegészítő eledel minden fajta kutyánakJuhzsírból és fokhagymából készültOmega-3-6-9 zsírsavak: hozzájárulhat a fényes szőrzethez és az egészséges bőrhöz, valamint támogatja az emésztést100%-ban természetes: mesterséges adalékanyagok nélkülPuha állag: könnyen rágható és megoszthatóNagyon ízletes: sok kutya jól elfogadja jutalomfalatként

Termék 245g beaphar fokhagymás édesség kutyáknak termékcsoporthoz tartozik Csemege kutyáknak, a márka gyártja beaphar, az e-shopban megtalálod Zooplus.hu.

245g beaphar fokhagymás édesség kutyáknak - termék paraméterei

245g beaphar fokhagymás édesség kutyáknak - ár és elérhetőség előzményei

245g beaphar fokhagymás édesség kutyáknak - egyéb érdekes termékek

245g beaphar fokhagymás édesség kutyáknak - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?