250g Dokas hússnack kutyáknak, macskáknak, vadászgörényeknek- Csirkemellcsíkok

250g Dokas hússnack kutyáknak, macskáknak, vadászgörényeknek- Csirkemellcsíkok

250g Dokas hússnack kutyáknak, macskáknak, vadászgörényeknek- Csirkemellcsíkok

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 1 980 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

250g Dokas hússnack kutyáknak, macskáknak, vadászgörényeknek- Csirkemellcsíkok - termékleírás

Egészen különleges csemege minden kutyának és macskának! Ez a húsos snack abszolút ízélménnyel varázsolja el kedvencét. 93% prémium minőségű húsból áll, mellőzve bárminemű adalékot, s a kíméletes, levegőn történő szárítás eredményeképpen ellenállhatatlan jutalomfalat keletkezik.A húsdarabok ill. csíkok könnyedén kisebb darabokra törhetők, és így útközben is a jutalmazás ideális módját kínálják. A nyúl és a kacsa különösen zsírszegény. Így ez a snack optimális a túlsúlyra hajlamos kutyáknak és macskáknak is, de vadászgörények is kellemes csemegeként fogadják.A Dokas hússnack jellemzői:Táplálékkiegészítő eledel kutyáknakVadászgörényeknek és macskáknak is adható93% tiszta hússalNatúr termék bármiféle adalék nélkülFinom és változatos fajták és formák - az unalom szóba sem kerülhetLevegőn szárított és zsírszegényIdeális snack két főétkezés közöttRendszeres minőségellenőrzés: a snackeket folyamatosan kontrollálja a SGS Institut FreseniusTippek kutyáknak:A kutyák az 'orruk után mennek'. A keresőjátékok ideálisak tréningezik az agyukat. Itt van például egy jól ismert játék: három vagy négy kis kalapocska (lehet pohár, csésze stb.) egyike alá helyezünk egy darab rágcsálnivalót , és a kutya a MOST KERESD MEG! parancsra (előtte: ÜLJ! vagy MARADSZ A HELYEDEN!) kiszaglászhatja, hol van a finomság, azt a kis kalapot feldöntheti, és elfogyaszthatja a 'jutalmát'.

Termék 250g Dokas hússnack kutyáknak, macskáknak, vadászgörényeknek- Csirkemellcsíkok termékcsoporthoz tartozik Csemege kutyáknak, a márka gyártja Dokas, az e-shopban megtalálod Zooplus.hu.

250g Dokas hússnack kutyáknak, macskáknak, vadászgörényeknek- Csirkemellcsíkok - termék paraméterei

KategóriaCsemege kutyáknak
MárkaDokas
E-shopZooplus.hu

250g Dokas hússnack kutyáknak, macskáknak, vadászgörényeknek- Csirkemellcsíkok - ár és elérhetőség előzményei

250g Dokas hússnack kutyáknak, macskáknak, vadászgörényeknek- Csirkemellcsíkok - egyéb érdekes termékek

250g Dokas hússnack kutyáknak, macskáknak, vadászgörényeknek- Csirkemellcsíkok - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?