A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 607 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Omega 3 és Omega 6... Ez a fasírtpor ízletes tárháza az Omega 3 és Omega 6 zsírsavaknak, magas lenmagtartalma miatt. A zab pedig, lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmaz, ezért hosszan látja el szervezetünket energiával. Elkészítés:A tasak tartalmát elkeverjük kb. 250 ml hideg vízzel, pár perc állás után, tetszés szerinti formára alakítjuk, és nem túl forró (!) olajban megsütjük. Fogyasztható főételként salátával, vagy főzelékekhez, gabonákhoz feltétként, de tehetjük szendvicsekbe is. TIPP: Készítsen vele hamburgert!Nem tartalmaz: aromát, fűszerkivonatot, tartósítót. Allergén információ / 100 g:A termék zabot, glutént (18 g) és olajosmagvakat is tartalmaz. Átlagos tápanyagtartalom 100 g termékben:Energiatartalom: 1523,66 KJ/ 363,99 kcalZsír: 5,91 g, -amelyből telített zsírsavak: 0,60 g, Szénhidrát: 54,03 g, -amelyből cukrok: 2,01 g, Fehérje: 25,38 g, Só: 4,40 g. Összetevők:Burgonyapehely, zabkorpa, búzasikér (EU), lenmag (Ukrajna), őrölt póréhagyma, tengeri só (EU).
Termék Ataisz omega fasírtpor póréhagymás 200 g EAN kóddal van jelölve 5999881861501.
Omega 3 és Omega 6... Ez a fasírtpor ízletes tárháza az Omega 3 és Omega 6 zsírsavaknak, magas lenmagtartalma miatt. A zab pedig, lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmaz, ezért hosszan látja el szervezetünket energiával. Elkészítés:A tasak tartalmát elkeverjük kb. 250 ml
Omega 3 és Omega 6... Ez a fasírtpor ízletes tárháza az Omega 3 és Omega 6 zsírsavaknak, magas lenmagtartalma miatt. A zab pedig, lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmaz, ezért hosszan látja el szervezetünket energiával. Elkészítés:A tasak tartalmát elkeverjük kb. 250 ml
Omega 3 és Omega 6... Ez a fasírtpor ízletes tárháza az Omega 3 és Omega 6 zsírsavaknak, magas lenmagtartalma miatt. A zab pedig, lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmaz, ezért hosszan látja el szervezetünket energiával. Elkészítés:A tasak tartalmát elkeverjük kb. 250 ml
Eza a fasírtpor ízletes tárháza az Omega 3 és Omega 6 zsírsavaknak magas lenmagtartalma miatt. A zab pedig lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmaz, ezért hosszan látja el a szervezetünket energiával. NEM tartalmaz: aromát, fűszerkivonatot, tartósítót. Összetétel:
Eza a fasírtpor ízletes tárháza az Omega 3 és Omega 6 zsírsavaknak magas lenmagtartalma miatt. A zab pedig lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmaz, ezért hosszan látja el a szervezetünket energiával. NEM tartalmaz: aromát, fűszerkivonatot, tartósítót. Összetétel:
Eza a fasírtpor ízletes tárháza az Omega 3 és Omega 6 zsírsavaknak magas lenmagtartalma miatt. A zab pedig lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmaz, ezért hosszan látja el a szervezetünket energiával. NEM tartalmaz: aromát, fűszerkivonatot, tartósítót. Összetétel:
Tradicionális és gyors, köretként vagy főételként ajánljuk. Elkészítési javaslat: keverjük a tasak tartalmát 325 ml forró, sós vagy vegantériás vízbe. Adjunk hozzá 1-2 evőkanál olívaolajat, keverjük el alaposan, majd hagyjuk lefedve állni 15 percig. Zöld salátával és
Tiszta, növényi fehérjeforrás, mely könnyen és gyorsan elkészíthető. A megadott vízmennyiség hozzáadása után, formázás és sütés után fogyasztható. Elkészítés: A tasak tartalmát keverjük el kb. 180 ml vízzel, hogy formázható masszát kapjunk.. 6-8 percig hagyjuk
Tiszta növényi fehérjeforrás, mely könnyen elkészíthető. A megadott vízmennyiség hozzáadása után, formázás és sütés után fogyasztható. Elkészítés: A tasak tartalmát keverjük el kb. 180 ml vízzel, hogy formázható masszát kapjunk.. 6-8 percig hagyjuk állni .Ezután nem
Tiszta, növényi fehérjeforrás, mely könnyen és gyorsan elkészíthető. A megadott vízmennyiség hozzáadása után, formázás és sütés után fogyasztható. Elkészítés: A tasak tartalmát keverjük el kb. 180 ml vízzel, hogy formázható masszát kapjunk.. 6-8 percig hagyjuk
Magas fehérjetartalmú fasírtpor, mely könnyen és gyorsan elkészíthető. Elkészítés:A tasak tartalmát keverjük el 240 ml meleg vízzel, és pár percig hagyjuk állni. Ezután nem túl forró(!) olajban, tetszés szerinti formára alakítva, megsütjük. Finom ropogós kéreg keletkezik
Magas fehérjetartalmú fasírtpor, mely könnyen és gyorsan elkészíthető. Elkészítés:A tasak tartalmát keverjük el 250 ml meleg vízzel, és pár percig hagyjuk állni. Ezután nem túl forró(!) olajban, tetszés szerinti formára alakítva, megsütjük. Finom ropogós kéreg keletkezik
Magas fehérjetartalmú fasírtpor, mely könnyen és gyorsan elkészíthető. Elkészítés:A tasak tartalmát keverjük el 260 ml meleg vízzel, és pár percig hagyjuk állni. Ezután nem túl forró (!) olajban, tetszés szerinti formára alakítva, megsütjük. Finom ropogós kéreg keletkezik
Magas fehérjetartalmú fasírtpor, mely gyorsan és könnyen elkészíthető. Elkészítési javaslat: A tasak tartalmát keverjük el 260 ml meleg vízzel, majd pár perc állás után alakítsuk tetszés szerinti formára, és süssük ki forró olajban. Finom, ropogós kéreg keletkezik rajta a
Magas fehérjetartalmú fasírtpor, mely könnyen és gyorsan elkészíthető. Elkészítés:A tasak tartalmát keverjük el 260 ml meleg vízzel, és pár percig hagyjuk állni. Ezután nem túl forró (!) olajba, tetszés szerinti formára alakítva, megsütjük. Finom ropogós kéreg keletkezik
Magas fehérjetartalmú fasírtpor, mely gyorsan és könnyen elkészíthető. Elkészítési javaslat: A tasak tartalmát keverjük el 260 ml meleg vízzel, majd pár perc állás után alakítsuk tetszés szerinti formákra, és süssük ki forró olajban. Finom, ropogós kéreg keletkezik rajta
Összetevők: csicseriborsó liszt, sárgaborsó dara, sárgaborsóliszt, feketebors, vöröshagyma dara, fokhagyma por, gyömbér, étkezési só
Magas fehérjetartalmú fasírtpor, mely gyorsan és könnyen elkészíthető. Elkészítési javaslat: A tasak tartalmát keverjük el 260 ml meleg vízzel, majd pár perc állás után alakítsuk tetszés szerinti formákra, és süssük ki forró olajban. Finom, ropogós kéreg keletkezik rajta
A tasak tartalmát keverjük el 200 ml meleg vízzel és 6 – 8 percig hagyjuk állni. Ezután nedves kézzel kis golyókat formálunk belőle és forró olajban aranybarnára sütjük. Salátával vagy körettel, forrón fogyasztjuk. Nem tartalmaz: Sót, aromát, fűszerkivonatot, tartósítót
Sötét lemmag durvára darálva. A lenmag kiváló természetes forrása az omega zsírsavaknak. Töret formájában, sokkal könnyebben emészthető, mint egészben. Kiváló rostforrás. TIPP: Kenyerek, pékáruk sütésénél, keverjük közvetlenül a tésztába! Allergén információ: A
Az omega-3 zsírsav fontos szerepet játszik az egészaégben:csökkenti a vérkoleszterin szintet. A lenmag elősegíti többek között a szervezet és a bélrendszer méregtelenítését , magas rost tartalmának köszönhetően rendkívül kedvezően hat az emésztésre. A lenmagnak nagy