Alu deluxe összehajtható box kutyáknak, macskáknak- M: Sz 50,5 x Mé 76 x Ma 48 cm

Alu deluxe összehajtható box kutyáknak, macskáknak- M: Sz 50,5 x Mé 76 x Ma 48 cm

Alu deluxe összehajtható box kutyáknak, macskáknak- M: Sz 50,5 x Mé 76 x Ma 48 cm

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 28 890 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Alu deluxe összehajtható box kutyáknak, macskáknak- M: Sz 50,5 x Mé 76 x Ma 48 cm - termékleírás

Akár otthon, akár útközben vagy az autóban: az összehajtható, alu keretes nylon box kényelmes-barátságos alvóhelyet és védett visszavonulási lehetőséget kínál kedvencének. Néhány kézmozdulattal bárhol felállítható ill. újra összehajtható, könnyű súlyából adódóan pedig nagyon könnyen szállítható. Beledolgozott alu kerete különösen stabillá teszi, s ráadásul még jóval könnyebb is, mint a vasrudak. A box egyik szélső és mindkét hosszanti oldalán összesen 3 nagy hálós ajtó kapott helyet, melyek cipzárral nyithatók és feltekerhetők- így kedvence három oldalról is bejuthat a box belsejébe. A tetőrész is cipzárral nyitható, így az állat könnyedén behelyezhető a boxba ill. ugyanúgy egyszerűen kivehető onnan. Mivel valamennyi bejárat hálós szövettel ellátott, kedvence számára mindig adott a lehetőség, hogy kiláthasson ill. szemmel tarthassa, hogy mi történik a környezetében. Ha pedig Ön úgy gondolja, hogy kedvencének zavartalan nyugalomra lenne szüksége, a box rolói segítségével bármikor elsötétíthető. Ha éppen nincs szükségük a boxra vagy szállítania kell azt, egyszerűen elcsomagolhatja a vele szállított hordtáskában és könnyedén magával viheti. Az Alu deluxe összehajtható box jellemzői vázlatosan: Ideális otthonra, autóban vagy utazásokon Kedvencének barátságos, kényelmes visszavonulási helyül szolgál Extra könnyű kivitel - egyszerű felállíthatóság: stabilizáló alumínium rudakkal és támasztó csavarokkal 3 hálós ajtó, 1 hálós tető: cipzárral zárható, jó levegőáramlást biztosít és világossá teszi a belső teret Valamennyi hálós rész könnyedén feltekerhető és tépőzárral rögzíthető Nem átlátszó nylon rolók: a komplett elsötétítés szolgálatában, tépőzárral rögzíthetők Kivehető fenékrész puha plüss huzattal Zárható külső zseb: snackeknek vagy játékoknak Könnyen hordozható: két kicsi, direkt a boxon lévő fogantyújával Szállításhoz helytakarékosan összehajtható, hordtáskával együtt, amin hosszú hordozó fülek és kicsi, zárható külső zseb is helyet kapott Négy műanyag lábbal Anyaga: alu támaszték nylon huzattal (100% poliészter) Színe: szürke/narancssárga Méretáttekintés: Méret Teljes méret Frontoldali bejárat Oldalsó bejáratok Fenti nyílás Önsúly M Sz 50,5 x Mé 76 x Ma 48 cm Sz 35 x Ma 34 cm Sz 61,5 x Ma 35,5 cm Sz 59 x Ma 36 cm 3,56 kg L Sz 61 x Mé 91 x Ma 58 cm Sz 46,5 x Ma 43 cm Sz 76 x Ma 43 cm Sz 72 x Ma 46,5 cm 4,62 kg XL Sz 71 x Mé 106 x Ma 68,5 cm Sz 53 x Ma 51 cm Sz 89 x Ma 52 cm Sz 86 x Ma 54 cm 5,6 kg Szíveskedjen figyelembe venni: ez az összehajtható box nem kutya- ill. macska-hordozó-, szállítótáska a szó szoros értelmében. Vagyis nem olyan módon való állata szállítására, mint egy valódi szállítóbox. Kedvencének szolgál visszavonulási- és alvóhelyül otthonra, utazásokon, kiállításokon és versenyeken, de zárt elemként alkalmazható autóban történő szállításra is. Nem javasolt viszont az állat boxban történő elhelyezése a tulajdonos távolléte esetén, mivel fennáll a veszélye, hogy az állat esetleg megrongálja az anyagot, és így kijuthat a boxból.

Alu deluxe összehajtható box kutyáknak, macskáknak- M: Sz 50,5 x Mé 76 x Ma 48 cm - termék paraméterei

KategóriaAutók

Alu deluxe összehajtható box kutyáknak, macskáknak- M: Sz 50,5 x Mé 76 x Ma 48 cm - ár és elérhetőség előzményei

Alu deluxe összehajtható box kutyáknak, macskáknak- M: Sz 50,5 x Mé 76 x Ma 48 cm - egyéb érdekes termékek

Alu deluxe összehajtható box kutyáknak, macskáknak- M: Sz 50,5 x Mé 76 x Ma 48 cm - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?