Trixie Friends on Tour Vario mobil kennel kutyáknak - 40-es méret (M-L): Sz 91 x Mé 61 x Ma 58 cm

Trixie Friends on Tour Vario mobil kennel kutyáknak - 40-es méret (M-L): Sz 91 x Mé 61 x Ma 58 cm

Trixie Friends on Tour Vario mobil kennel kutyáknak - 40-es méret (M-L): Sz 91 x Mé 61 x Ma 58 cm

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 45 890 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Trixie Friends on Tour Vario mobil kennel kutyáknak - 40-es méret (M-L): Sz 91 x Mé 61 x Ma 58 cm - termékleírás

Az összehajtható Trixie Vario mobil kennel sokoldalú megoldás négylábú barátja elhelyezésére. Kempingezéskor vagy utazáskor, akár kiállításokon vagy otthon - mindig védett menedéket nyújt kutyájának. A házikót a pántok és a cövekek segítségével szilárdan rögzítheti a földhöz. A házikó így biztosan a helyén marad. Kutyusa belépési lehetőségeit Ön határozhatja meg, mivel a doboz három oldalról nyitható. A nagyméretű, körbefutó hálós ablakok optimális szellőzést biztosítanak, a hálós tető pedig lezárható, ha túl erős a napsütés vagy esik az eső. A Trixie Friends on Tour Vario mobil kennel jellemzői: Hordozható házikó utazáshoz, kempingezéshez, kiállításokra vagy otthonra Ideális kültéri használatra: vízlepergető, pántokkal és cövekekkel a talajhoz rögzíthető Különösen formatartó: a gyorszáras fémkeretnek köszönhetően Szabadon választható bemenet: három oldalról nyitható Jó szellőzés: a hálós betéteknek köszönhetően A felső hálós betét lefedhető a háziállat védelme érdekében Tépőzáras pántok az alján: megakadályozzák a csúszást Levehető nejlon lepel lökhárító védelemként Kényelmes betét: bárányszőr hatású Nagy oldalzsebbel Padló-betét, huzat igény szerint 30°C-on mosógépben mosható Gyors és egyszerű össze- és szétszerelés: szerszám nélkül, pillanatokon belül Helytakarékosra összehajtható: szállító- ill. tárolótáskával Szín: fekete / szürke Anyag: strapabíró poliészter Ablakok: tartós, hálós betétek Keret: porszórt fém A szellőzés elhelyezése: elől, hátul, baloldalt és felül Figyelem: Ez a házikó kutyák vagy macskák szállítására nem alkalmas. Elvonulási és alvási lehetőségként szolgál otthon, utazáskor, kiállításokon vagy versenyeken. A mobil kennel nem alkalmas a tulajdonos távollétében történő elhelyezésre, mivel fennáll a veszélye annak, hogy az állat kárt tesz az anyagban és megszökik. A műanyag csatlakozórészek polipropilénből készülnek, amelyek az alumíniumkeret behelyezésétől kifehéredhetnek. Ez az elszíneződés azonban nem befolyásolja az anyag fizikai szilárdságát, így a mobil kutyaház további használatára nincs kihatással. Felső oldalai az összes méretben ferdék. Valamint csak az 50-es méretnél szűkül felfelé a keskeny oldala, hogy jobban illeszkedjen a csomagtartóba.

Trixie Friends on Tour Vario mobil kennel kutyáknak - 40-es méret (M-L): Sz 91 x Mé 61 x Ma 58 cm - termék paraméterei

KategóriaMérnek

Trixie Friends on Tour Vario mobil kennel kutyáknak - 40-es méret (M-L): Sz 91 x Mé 61 x Ma 58 cm - ár és elérhetőség előzményei

Trixie Friends on Tour Vario mobil kennel kutyáknak - 40-es méret (M-L): Sz 91 x Mé 61 x Ma 58 cm - egyéb érdekes termékek

Trixie Friends on Tour Vario mobil kennel kutyáknak - 40-es méret (M-L): Sz 91 x Mé 61 x Ma 58 cm - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?