Trixie Valery hordozó táska macskáknak, kisebb kutyáknak- Sz 29 x Mé 49 x Ma 31 cm

Trixie Valery hordozó táska macskáknak, kisebb kutyáknak- Sz 29 x Mé 49 x Ma 31 cm

Trixie Valery hordozó táska macskáknak, kisebb kutyáknak- Sz 29 x Mé 49 x Ma 31 cm

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 19 990 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Trixie Valery hordozó táska macskáknak, kisebb kutyáknak- Sz 29 x Mé 49 x Ma 31 cm - termékleírás

A Trixie Valery hordozó táska védett visszavonulási helyet kínál macskák számára - szállítási funkcióval kombinálva. Kedvence a kihúzható, formatartó fekhely-betéten kényelembe helyezheti magát. Így cicája ismerős, meghitt környezetben tud hozzászokni a táskához, és útközben - például az állatorvoshoz vezető úton - is biztonságban érezheti magát. A táskát egy macskákra szakosodott állatorvossal együttműködve fejlesztették ki. A praktikus vállpánt és a négy hordófogantyú megkönnyíti a szállítást, és használaton kívül a táska kényelmesen elpakolható. A Trixie Valery hordozó táska jellemzői nagy vonalakban: Praktikus hordozó táska speciálisan macskák számára 9 kg súlyig Macskákra szakosodott állatorvossal együttműködve került kifejlesztésre Sokoldalúan használható: védett visszavonulási helyet kínál otthon, vagy kiváló szállítótáska, ha úton vannak Ágybetét: nagyon kényelmes, a táska alján kihúzható, formatartó Többféle hozzáférés: oldalról, elölről és felülről is nyitható 4 hordfogantyúval, használaton kívül elpakolható Fokozatmentesen állítható vállpánt Praktikus külső zsebek Formatartó és robusztus tulajdonságok Színe: fekete / szürke Anyaga: formatartó EVA poliészterrel Szellőzés: hálós ablak elöl és az oldalakon Mérete: Sz 29 x Mé 49 x Ma 31 cm

Trixie Valery hordozó táska macskáknak, kisebb kutyáknak- Sz 29 x Mé 49 x Ma 31 cm - termék paraméterei

KategóriaHordozók

Trixie Valery hordozó táska macskáknak, kisebb kutyáknak- Sz 29 x Mé 49 x Ma 31 cm - ár és elérhetőség előzményei

Trixie Valery hordozó táska macskáknak, kisebb kutyáknak- Sz 29 x Mé 49 x Ma 31 cm - egyéb érdekes termékek

Trixie Valery hordozó táska macskáknak, kisebb kutyáknak- Sz 29 x Mé 49 x Ma 31 cm - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?