A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 638 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Az Alce Nero körte- és szilvapüré rizsliszttel gluténmentes és cukor hozzáadása nélkül készül, kivéve a gyümölcsben természetesen jelenlévő cukrot. Összetevők: szilvapüré* (26%); körtepüré* (72%); rizsliszt* (2%) *Ell. ökológiai gazdálkodásból. Gluténmentes! 0-6 hónapos korig – kérdezze gyermekorvosát! Átlagos tápérték 100g termékben: eenrgia 286 kJ/68 kcal; zsír 0,6g; ebből telített zsírsav 0g; szénhidrát 14g; ebből cukor 12g; rost 1,7g; fehérje 0,8g; só 0,01g
Termék Alce Nero Bio Körte szilva és rizs püré (tasakos) 100g az EAN kód írja le 8009004814257.
Kategória | Cukor |
EAN | 8009004814257 |
Az Alce Nero körte- és szilvapüré rizsliszttel gluténmentes és cukor hozzáadása nélkül készül, kivéve a gyümölcsben természetesen jelenlévő cukrot. Összetevők: szilvapüré* (26%); körtepüré* (72%); rizsliszt* (2%) *Ell. ökológiai gazdálkodásból. Gluténmentes! 0-6
Az Alce Nero alma- és tökpüré gluténmentes és cukor hozzáadása nélkül készül, kivéve a gyümölcsben természetesen jelenlévő cukrot. Összetevők: almapüré* (80%), banánpüré* (20%) *Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Gluténmentes! 0-6 hónapos korig – kérdezze
Az alma- és banánpüré gluténmentes, és nem tartalmaz hozzáadott cukrot, kivéve a gyümölcsben természetesen előforduló cukrokat. A praktikus csomagolásnak köszönhetően útközben is ideális. Összetevők: almapüré* (75%), banánpüré* (25%) *Ell. ökológiai gazdálkodásból
Az Alce Nero bio rizs kekszekben olasz rizst kevernek tönköllyel, kölessel, hajdinával, amarantha és quinoa magokkal. Tökéletes kenyér-helyettesítők. Enyhén melegítve is fogyaszthatók. Összetevők: barna rizs* (71%), tönkölybúza* (10%), köles* (6%), amaránt*, hajdina*, quinoa*
A megtisztított és friss gyümölcs ízét változatlanul hagyó recept lehetővé teszi, hogy aromák, keményítők, színezékek és tartósítószerek használata nélkül etesse a gyerekeket. Az almás sárgarépa- és sárgabarackpüré gluténmentes, és a gyümölcsben természetesen
Alce Nero teljes kiőrlésű Nerone fekete rizs, nagy, fekete szemükkel tökéletesen illik a halas receptekhez. Ez a rizsfajta Kínából származik. Hosszú szárakkal és mély gyökérrendszerrel rendelkezik, amivel képesek táplálkozni a leggazdagabb talajrétegekről. Minden csomag
Az Alce Nero bio sárga paradicsompürét Olaszországban termesztett paradicsom felhasználásával állítják elő. A július és szeptember között betakarított paradicsomokat úgy dolgozzák fel, hogy megőrizzék ízüket, illatukat és táplálkozási tulajdonságukat. Összetevők:
Ez az Alce Nero mogyorós tejcsokoládé tábla a tejcsokoládé ízét az egész mogyoró gazdagságával elegyíti. A felhasznált kakaó Fairtrade tanúsítvánnyal rendelkezik, és Latin-Amerikából származik. Miután a babot pörkölték, a történelmi svájci csokoládégyár, a Chocolat
Arany színű és tiszta, csillogó megjelenésű, kiemelkedik a gazdag aromájával, amelyet a melasz biztosít, amely bevonja a kristályokat, kellemesen ropogós, finom, karamelles ízzel. Összetevők: bio Demerara nádcukor
A krémhez használt kakaó és cukor Fairtrade tanúsítvánnyal rendelkezik, és latin-amerikai kistermelőktől származik. Próbálja ki reggelire pirítóssal vagy sütemények töltelékének. Összetevők: nádcukor*, napraforgóolaj*, mogyorópaszta* (15%), kakaópor* (9)%, sovány tejpor*,
A recept célja a fehér és a sárga, a kukorica és a rizs ízének megfelelő egyensúlyba hozása. A spagetti készítésével kapcsolatos szakértelem olyan ízt eredményez, amely hasonló a durumbúzához. A speciális extrudálási folyamat durva felületet hoz létre, amely kiválóan
Az Alce Nero bio áfonyanektár tartósítószerektől és ízesítőktől mentes, és kizárólag friss gyümölcsből készül, amelyet az ideális érettségi fokon takarítanak be. Tökéletes friss ital reggelihez, nassolni vagy akár smoothie receptekhez. Összetevők: víz, áfonya* (40%),
Ez egy hosszú szárú, őshonos olasz fajta, mély gyökérrendszerrel, amivel képesek táplálkozni a leggazdagabb talajrétegekből. Minden csomag tartalmaz egy címkét, amely leírja az érzékszervi jellemzőket, a származási területeket és a gazdálkodási technikákat. Összetevők:
Az Alce Nero zöldséges paradicsomszószt olaszországi bio zöldségekkel és hosszúkás paradicsommal állítják elő, amelyek a Pó-Delta Ferrara és Ravenna tartományaiban mintegy 30 gazdaságban termesztenek. Az Alce Nero zöldséges paradicsomszószt csak melegíteni kell, ideális
Az Alce Nero rizsliszt földi rizsből származik, amelyet Olaszországban termesztenek, és amely jellegzetes, tiszta fehér színnel rendelkezik. Mivel nem sok olajat vesz fel, a sült ételeket könnyebbé és finomabbá teszi. Összetevők: bio rizsliszt. Allergének: nyomokban glutént
A felhasznált kakaó Fairtrade minősítésű, Latin-Amerikából származik. Miután a babot pörkölték, a történelmi svájci csokoládégyár, a Chocolat Stella, az Alce Nero partnercégének szakértelmével dolgozzák fel. Összetevők: kakaómassza*, nádcukor* (17%), kakaóvaj*,
Az Alce Nero bio narancsvirág méz jellegzetes, világos színű, gyümölcsös aromájú és citrus ízű. A betakarítás április és május között a Szicília, Calabria és Basilicata régióban zajlik. Kitűnő édes receptekhez és sajtokkal. Összetevők: bio olasz narancsvirág méz
Az Alce Nero bio hámozott paradicsomot az Apulia, Basilicata és Molise régiók termései közül választják ki a terméseket. Abban az esetben szedik le, ha eléri a tökéletes érettségi szintet. Ízvilágával és a friss paradicsom minden zamatosságával minden recepthez kiváló
Válassza az Alce Nero limelevet, mert ízletes, és kizárólag Olaszországból származó friss lime felhasználásával készült, anélkül, hogy más adalékanyagokat is tartalmazna. Összetevők: bio limelé
Az Alce Nero bio bébi articsókát Puglia-ban termesztik, és csak akkor gyűjtik be, ha elérik a megfelelő érettségi szintet. A betakarítás után az articsókákat megtisztítják és alaposan megvizsgálják, hogy csak a legfinomabb, belső részét konzerválják. A pasztőrözési és
Az Alce Nero paradicsomos és bazsalikomos mártást hosszúkás paradicsomból készítik, amelyek a Ferrara és a Ravenna tartomány Pó-Deltájában mintegy 30 gazdaságban termesztenek. A betakarított paradicsomot a megfelelő érettségi fokon átlagosan nyolc órán belül feldolgozzák az
Az Alce Nero paradicsomos és porcini gombás mártás hosszúkás paradicsomból származik, amelyek a Ferrara és a Ravenna tartomány Pó-Deltájában mintegy 30 gazdaságban termesztenek. Az Alce Nero paradicsomos és porcini gombás mártást csak melegíteni kell. Mindennapi ebédekhez vagy
A kuszkusz Észak-Afrikában és Szicíliában elterjedt, durumbúza-szemekből álló étel. Az Alce Nero bio kuszkusz kizárólag 100%-os olasz durum búzából készül. Az Alce Nero azt javasolja, hogy szolgálja fel párolt hús, főtt zöldség és halak kísérőjeként, mint ahogy az
A paradicsomot júliusban, augusztusban és szeptemberben szüretelik, és az ízek, illatanyagok és táplálkozási tulajdonságok megőrzése érdekében dolgozzák fel. A paradicsomokat kiválogatják, megmossák és gőzhéjjal megpörgetik, pürésítik és koncentrálják. Az Alce Nero