A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 3 011 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Intenzív természetes íz: csak pár csepp kell, hogy az ételek finomabbak legyenek! Ideális grillezett húsok készítése közben és után is. Összetevők: olíva* (97%), fokhagyma* (3%). *Ellenőrzött ökológiai termesztésből Átlagos tápérték 100g termékben: energia: 3478 kJ/ 828 kcal; zsír: 92 g; amiből telített zsírsav: 14 g; szénhidrát: 0 g; amelyből cukor: 0 g; rost: 0 g; fehérje: 0 g; só: 0 g Száraz, hűvös helyen tárolandó, direkt napsütéstől és melegtől távol.
Termék Alce Nero BIO Dressing olaj - olíva és fokhagyma 100ml az EAN kód írja le 8009004815322.
Kategória | Párnák, Olajok, Fokhagyma |
EAN | 8009004815322 |
Intenzív természetes íz: csak pár csepp kell, hogy az ételek finomabbak legyenek! Ideális grillezett húsok készítése közben és után is. Összetevők: olíva* (97%), fokhagyma* (3%). *Ellenőrzött ökológiai termesztésből Átlagos tápérték 100g termékben: energia: 3478 kJ/ 828
Intenzív természetes íz: csak pár csepp kell, hogy az ételek finomabbak legyenek! Ideális pizzához, bruschettákhoz, hüvelyesekhez és húsételekhez. Összetevők: olíva* (98%), chilli paprika* (2%). *Ellenőrzött ökológiai termesztésből Átlagos tápérték 100g termékben: energia:
A nádat a környezet és a biológiai sokféleség tiszteletben tartásával termesztik. Ezután kézzel dolgozzák fel, amikor érett, majd préselik, hogy egy borostyánsárga gyümölcslevet kapjanak, amely megkülönböztető karamellaromával növeli az édességet
Természetes fokhagyma olaj. A fokhagyma segíti a mikro erek vérkeringését és segíti csökkenteni a nehézláb-érzést
Összetevők: bio padlizsán 68%; bio hagyma 20%; bio mangalicazsír 9%; só; bio fokhagyma. Átlagos tápérték 100g késztermékben: energia: 433kJ/105kcal; zsír: 9g, melyből telített: 3,7g; szénhidrát: 5g, melyből cukor 0g; fehérje: 1g; só: 0,8g Allergén anyagot nem tartalmaz!
Kapszulánként 30 mg fokhagyma olaj, melyből 15mg az allicin tartalom. A fokhagymaolaj, több mint 200-féle biológiailag aktív anyagot – vitamint, ásványi anyagot, aminosavat és enzimet tartalmaz. A fokhagyma segíthet fenntartani a normál koleszterinszintet, és hozzájárulhat az
Napszárított paradicsom (68,33%),Napraforgó olaj, borecet, fokhagyma (1,39%), oregano, bazsalikom, tengeri só. Kalória/100 g 438, Fehérje/ 100 g 3,1, Zsír/ 100 g 42,5, Szénhidrát/ 100 g 10,5
Napszárított paradicsom (42,86%),Zöld szeletelt olajbogyó (14,29%), napraforgó olaj, kapribogyó, fokhagyma, tengeri só, bazsalikom, fekete bors, citromsav, tejsav. Kalória/100 g 474, Fehérje/ 100 g 3,1, Zsír/ 100 g 45,4, Szénhidrát/ 100 g 10,2
Az Alce Nero bio szárított paradicsomos mártást hosszúkás paradicsomból készítik, beleértve a Coimbra-t, az Ercole-t és más fajtákat is, amelyeket a Ferrara és a Ravenna tartomány Pó-Deltájában mintegy 30 gazdaságban termesztenek. Az Alce Nero szárított paradicsomszósz
Összetevők: Spenót, víz, tofu, hagyma, napraforgó, olaj, kókusztej, paradicsompüré, gyömbér, cukor, fokhagyma, kukoricakeményítő, zöld chili, kömény, egész vörös chili, kurkuma, fűszerek, chili por és édeskömény
Az Alce Nero bio áfonyanektár tartósítószerektől és ízesítőktől mentes, és kizárólag friss gyümölcsből készül, amelyet az ideális érettségi fokon takarítanak be. Tökéletes friss ital reggelihez, nassolni vagy akár smoothie receptekhez. Összetevők: víz, áfonya* (40%),
Az Alce Nero zöldséges paradicsomszószt olaszországi bio zöldségekkel és hosszúkás paradicsommal állítják elő, amelyek a Pó-Delta Ferrara és Ravenna tartományaiban mintegy 30 gazdaságban termesztenek. Az Alce Nero zöldséges paradicsomszószt csak melegíteni kell, ideális
A Saloos bio olíva masszázs olaj különösen alkalmas száraz, kiszáradt és problémás bőrre. Ápolja a gyulladt, allergiás, irritált, sérült és egyéb módon károsodott bőrt. Különféle növényi olajak és természetes esszenciák kombinációjával egyedülálló saját masszázs
Az Alce Nero rizsliszt földi rizsből származik, amelyet Olaszországban termesztenek, és amely jellegzetes, tiszta fehér színnel rendelkezik. Mivel nem sok olajat vesz fel, a sült ételeket könnyebbé és finomabbá teszi. Összetevők: bio rizsliszt. Allergének: nyomokban glutént
Az Alce Nero bio narancsvirág méz jellegzetes, világos színű, gyümölcsös aromájú és citrus ízű. A betakarítás április és május között a Szicília, Calabria és Basilicata régióban zajlik. Kitűnő édes receptekhez és sajtokkal. Összetevők: bio olasz narancsvirág méz
Az Alce Nero bio hámozott paradicsomot az Apulia, Basilicata és Molise régiók termései közül választják ki a terméseket. Abban az esetben szedik le, ha eléri a tökéletes érettségi szintet. Ízvilágával és a friss paradicsom minden zamatosságával minden recepthez kiváló
Válassza az Alce Nero limelevet, mert ízletes, és kizárólag Olaszországból származó friss lime felhasználásával készült, anélkül, hogy más adalékanyagokat is tartalmazna. Összetevők: bio limelé
Az Alce Nero bio rizs kekszekben olasz rizst kevernek tönköllyel, kölessel, hajdinával, amarantha és quinoa magokkal. Tökéletes kenyér-helyettesítők. Enyhén melegítve is fogyaszthatók. Összetevők: barna rizs* (71%), tönkölybúza* (10%), köles* (6%), amaránt*, hajdina*, quinoa*
Az Alce Nero bio bébi articsókát Puglia-ban termesztik, és csak akkor gyűjtik be, ha elérik a megfelelő érettségi szintet. A betakarítás után az articsókákat megtisztítják és alaposan megvizsgálják, hogy csak a legfinomabb, belső részét konzerválják. A pasztőrözési és
'Anthyllis Baby 1722 BIO babaolaj, szója-, édesmandula- oliva- és napraforgó olajjal. Nyugtató hatású olaj, amely ajánlott a kicsik bőrének tisztítására, továbbá masszírozáshoz, és a különösen érzékeny bőr ápolására. Táplálja és védi a bőrt. Kifejezetten a gyerekek
Az Alce Nero paradicsomos és bazsalikomos mártást hosszúkás paradicsomból készítik, amelyek a Ferrara és a Ravenna tartomány Pó-Deltájában mintegy 30 gazdaságban termesztenek. A betakarított paradicsomot a megfelelő érettségi fokon átlagosan nyolc órán belül feldolgozzák az
Az Alce Nero paradicsomos és porcini gombás mártás hosszúkás paradicsomból származik, amelyek a Ferrara és a Ravenna tartomány Pó-Deltájában mintegy 30 gazdaságban termesztenek. Az Alce Nero paradicsomos és porcini gombás mártást csak melegíteni kell. Mindennapi ebédekhez vagy
A kuszkusz Észak-Afrikában és Szicíliában elterjedt, durumbúza-szemekből álló étel. Az Alce Nero bio kuszkusz kizárólag 100%-os olasz durum búzából készül. Az Alce Nero azt javasolja, hogy szolgálja fel párolt hús, főtt zöldség és halak kísérőjeként, mint ahogy az
A paradicsomot júliusban, augusztusban és szeptemberben szüretelik, és az ízek, illatanyagok és táplálkozási tulajdonságok megőrzése érdekében dolgozzák fel. A paradicsomokat kiválogatják, megmossák és gőzhéjjal megpörgetik, pürésítik és koncentrálják. Az Alce Nero