A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 2 076 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Tökéletes húsok, saláták, sőt gyümölcsök és fagylaltok kiegészítőjeként is. Összetevők: főzött szőlőmust*, Modenai balzsamecet* (minimum 10%) (főtt szőlőmust*, borecet *) *Organikus
Termék Alce Nero Bio Balzsamecet Krém 150 ml EAN kóddal van jelölve 8009004811966.
Kategória | Krémek |
EAN | 8009004811966 |
Összetevők: Borecet *, sűrített szőlőmust *, főtt szőlőmust *. *Bio
Tökéletes húsok, saláták, sőt gyümölcsök és fagylaltok kiegészítőjeként is. Összetevők: főzött szőlőmust*, Modenai balzsamecet* (minimum 10%) (főtt szőlőmust*, borecet *) *Organikus
A krémhez használt kakaó és cukor Fairtrade tanúsítvánnyal rendelkezik, és latin-amerikai kistermelőktől származik. Próbálja ki reggelire pirítóssal vagy sütemények töltelékének. Összetevők: nádcukor*, napraforgóolaj*, mogyorópaszta* (15%), kakaópor* (9)%, sovány tejpor*,
Közepes viszkozitás jellemzi, tökéletes saláták, marinátok és grillek számára. A szőlőlé kizárólag a következő szőlőfajtákból származik: Lambrusco, Sangiovese, Trebbiani, Albana, Ancellotta, Fortana és Montuni.A “Two Leaf” kategóriát az A.I.B (Assaggiatori Italiani
Modenai balzsamecetből készült sűrű szósz, krém állagú balzsamecet
Válassza az Alce Nero limelevet, mert ízletes, és kizárólag Olaszországból származó friss lime felhasználásával készült, anélkül, hogy más adalékanyagokat is tartalmazna. Összetevők: bio limelé
Összetevők: Balzsamecet 24% (balzsamecet, színezőanyag: szulfit, ammóniás karamell, tartósítószer: kálium-metabiszulfit), Füge kivonat 10% (aszalt füge, balzsamecet), Víz, Cukor, Stabilitást szabályozó anyag: xantán gumi, Tartósítószer: kálium-szorbát
Az Alce Nero bio szárított paradicsomos mártást hosszúkás paradicsomból készítik, beleértve a Coimbra-t, az Ercole-t és más fajtákat is, amelyeket a Ferrara és a Ravenna tartomány Pó-Deltájában mintegy 30 gazdaságban termesztenek. Az Alce Nero szárított paradicsomszósz
Az Alce Nero bio áfonyanektár tartósítószerektől és ízesítőktől mentes, és kizárólag friss gyümölcsből készül, amelyet az ideális érettségi fokon takarítanak be. Tökéletes friss ital reggelihez, nassolni vagy akár smoothie receptekhez. Összetevők: víz, áfonya* (40%),
Összetevők: Balzsamecet 34% (balzsamecet, tartósítószer: kálium-metabiszulfit), Víz, Cukor, Narancs lekvár 10% (narancs 52%, cukor, glükóz, sűrűséget szabályozó anyag: pektin, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, tartósítószer: kálium-szorbát, aroma, színezék:
Az Alce Nero zöldséges paradicsomszószt olaszországi bio zöldségekkel és hosszúkás paradicsommal állítják elő, amelyek a Pó-Delta Ferrara és Ravenna tartományaiban mintegy 30 gazdaságban termesztenek. Az Alce Nero zöldséges paradicsomszószt csak melegíteni kell, ideális
Az Alce Nero bio sárga paradicsompürét Olaszországban termesztett paradicsom felhasználásával állítják elő. A július és szeptember között betakarított paradicsomokat úgy dolgozzák fel, hogy megőrizzék ízüket, illatukat és táplálkozási tulajdonságukat. Összetevők:
Alce Nero bio zöld olajbogyót Pulgia-ban termesztik. Csak akkor szüretelik, ha elérik a megfelelő érettségi szintet. A betakarítás után az olajbogyókat alaposan megvizsgálják, hogy megfelelő minőségűek legyenek. A bogyókat egészben, magozatlanul tartósítják. Kiváló magában,
Az Alce Nero bio narancsvirág méz jellegzetes, világos színű, gyümölcsös aromájú és citrus ízű. A betakarítás április és május között a Szicília, Calabria és Basilicata régióban zajlik. Kitűnő édes receptekhez és sajtokkal. Összetevők: bio olasz narancsvirág méz
A Dolomitok tavaszi vizével készült búzakorpa egyedülálló ízt ad. Az Alce Nero bio durumbúza teljes kiőrlésű tészta olyan rostforrás, amely garantálja a jóllakottság érzését, és elősegíti a bélműködést. Ezért megfelelő alternatívát jelent azok számára, akik
Az Alce Nero rizsliszt földi rizsből származik, amelyet Olaszországban termesztenek, és amely jellegzetes, tiszta fehér színnel rendelkezik. Mivel nem sok olajat vesz fel, a sült ételeket könnyebbé és finomabbá teszi. Összetevők: bio rizsliszt. Allergének: nyomokban glutént
Az Alce Nero hüvelyesek Olaszország legjobb termőterületeiről származnak. Az Alce Nero főtt csicseribors olasz termesztésből származik. A csicseriborsó nagyon régi és keletről származik, ahonnan az egész Földközi-tengeren terjed. A rostban és fehérjében gazdag, ideális a