Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
A fűmag különböző fú fajták keveréke, amely alkalmas tavaszi és nyári javításra,regenerációra a sérült helyeken.
Termék VALAŠKA – Fűmag bárhová 1 kg az EAN kód írja le 8595618400752.
Kategória | Keverők |
EAN | 8595618400752 |
Bianca keverékkel való munka nagyon egyszerű: keverje össze 1 rész keveréket, 1 rész cukorkristályt és 1 rész vizet. Habverjük 3 percig. A legmagasabb ponton ezúttal még 1 cukrot ad hozzá a liszthez és 1 rész kókuszdióhoz (vagy diófélékhez), és még egy percig keverje fel. A
Szandra Velvet teljes keveréke a népszerű öntött tészták piros színű előállításához. A csomag 1 kg keveréket tartalmaz a népszerű Red Velvet corpus elkészítéséhez. Nem tartalmaz AZO-színezékeket. | RED VELVET RECEPT: | Ajánlott adagolás: 0,5 kg Sandra Velvet, 325 g víz, 90 g
A Sandra mézeskalács keverék egy mézessütik készítéséhez. Ez egy teljes keverék, amelyet mézzel készült speciális mézhéjak előállítására terveztek cukrászati termékekhez. Az ezekből az alapanyagokból készült mézes szeletek és sütemények finom mézes ízűek, és az
Univerzális cukrászati keverék. Univerzálisan alkalmazható keverék az öntött dörzsölt masszából készült termékek széles skálájához - süteményekhez, tortákhoz, báránykákhoz, muffinokhoz és tortahéjakhoz. Stabil és jól tartja a többi összetevőt, beleértve a
Kész, tesztelt macaroon keverék. Ha Ön is belebolondult a macaron-jelenségbe, akkor mellékelünk egy kész keveréket az elkészítésükhöz. Csak öntsön vizet a poros keverékre, és keverje össze. A 'hercegi köldök', ahogy a makaronokat régen nevezték, díszes megjelenése
Kiváló minőségű keverék a fánkok és élesztős fánkok egyszerű és gyors előállításához. Jelentős tésztastabilitást biztosít a kelesztés és a sütés során. Amerika kedvenc fánkjainak, fánkjainak és fánkjainak keveréke tojás hozzáadása nélkül. Ideális
Speciális keverék, amely alkalmas kerek piskótatészták vagy tekercsek készítéséhez, amelyek a tojáslikőrös csúcsok, indiáner szeletek, vajas tekercsek, stb. elkészítésének alapját képezik. A Sandra BUFFY Komplet egy speciális keverék, amely alkalmas kerek piskóták vagy
Kész keverék a sötét bevonáshoz. Sötét korpusz: | Kész keverék a sötét burkolathoz, amikor csak 650 ml vizet és 180 g olajat adunk hozzá. Keverje össze a hozzávalókat, és hagyja pihenni 5 percig. Öt perc múlva gyúrja a keveréket röviden simára, és adagolja a formákba
Alapvető brownie-keverék - ehhez a keverékhez vizet, tojást és olajat adunk. A diófélék kedvelői diót vagy termobogyót is adhatnak hozzá. Súly 1 kgÖsszetevők: búzaliszt, cukor, kakaó, emelőanyag E450, E500, aroma.Száraz és hűvös helyen tárolja.Allergének: búzaliszt
Keverék a klasszikus csokoládéval bevont sütemények, az úgynevezett moroccane vagy florentine készítéséhez. Édesített magvas keverék szárított sárgarépa hozzáadásával. További feldolgozásra tervezték. | Mennyiség: 1 kg | Javasolt eljárás: 1000 g Tunisanka keverék, 240 g víz
Narancs ízű piskótatészta keverék világos narancssárga színben. Gloria narancs keverék narancs ízű piskótatészta előállítására világos narancssárga színben. | Különféle édes sütemények készítésekor értékelni fogja az édes program keverékeit. Az ízesített keverékek
Keverék sötét öntött mézeskalács készítéséhez - 5 kg | Keverék sötét öntött mézeskalács készítéséhez.1000 g mézeskalács-keverék, 140 g olaj, 500 g víz. Keverjük össze az összes nyersanyagot lirával az első fokozaton 4 percig. | A termék tartalmazhat laktózt, mivel
Új univerzális keverék növényi, állati tejszínhab, valamint vaj, margarin keményítésére. Az elkészítés abból áll, hogy a keveréket hideg vízzel összekeverjük, és tejszínhabba, zsírokba keverjük. Színes és kellemes ízű masszát fog kapni. A karalábéval azonos felületű
Új univerzális keverék növényi, állati tejszínhab, valamint vaj, margarin keményítésére. Az elkészítés abból áll, hogy a keveréket hideg vízzel összekeverjük, és tejszínhabba, zsírokba keverjük. Színes és kellemes ízű masszát fog kapni. A karalábéval azonos felületű
Új univerzális keverék növényi, állati tejszínhab, valamint vaj, margarin keményítésére. Az elkészítés abból áll, hogy a keveréket hideg vízzel összekeverjük, és tejszínhabba, zsírokba keverjük. Színes és kellemes ízű masszát fog kapni. A karalábéval azonos felületű
Új univerzális keverék növényi, állati tejszínhab, valamint vaj, margarin keményítésére. Az elkészítés abból áll, hogy a keveréket hideg vízzel összekeverjük, és tejszínhabba, zsírokba keverjük. Színes és kellemes ízű masszát kap. A karalábéval azonos felületű
Sokoldalú keverék mogyorós összetevők , desszertek zsír- és tejszínhab töltelékeinek elkészítéséhez. Az alapvető munka abból áll, hogy a keveréket ivóvízzel összekeverjük, és 15 percig hagyjuk duzzadni. Ezután keverje bele a vajat (zsírt) vagy a tejszínhabot. A
Laza keverék a sűrítéshez. Hideg tejszínhab, joghurt, tejföl vagy túró keményítésére szolgáló édesipari termék. Ezáltal nagyon lágy és frissítő krémek készülnek, amelyeket friss vagy kompótos gyümölcsökkel kombinálva használhatunk. A terméken feltüntetett
Teljes keverék a hidegen égetett massza nagyon egyszerű elkészítéséhez. Cseh koszorúk, csipetkék, francia craquelin, profiteroles vagy eclair, mindezeket elkészítheti a kész Paloma keverékből. A tészta - pl. banán, koszorúk, csipetkék, ekklámpások, croquembouche, stb
Csokoládé ízű keverék lágy piskóta előállításához, sötétbarna színben. Gloria Csokoládé Prémium keverék lágy piskóta előállításához, csokoládé ízű, sötétbarna színben. | Különféle édes sütemények készítésekor értékelni fogja az édes program keverékeit. Az
Professzionális keverék könnyű sütemény Baker 15 kg-os gasztrocsomagolásban. Természetesen minden cukrásznak megvannak a saját módszerei. Ha azonban szeretné gyorsan megsütni a süteményt, felesleges munka nélkül (hó felverése, a tojássárgája keverékének bedörzsölése,
Olasz gyártó újonnan kifejlesztett modellező és bevonó keveréke - a keverék sötétbarna színe a 42%-os csokoládé tartalomnak köszönhető. 1 kg-os zsákba csomagolva
Ez egy sárga színű alapkeverék a likőrhegyekhez. Karina keverék tojáslikőr ízű folyékony töltelék előállításához. | Mennyiség: 1 kg | Receptköteles eljárás: Karina 1000 g, cukorhalom 0 - 400 g, folyékony rumaroma ízlés szerint, forralt víz 1000 g. Keverje össze és hagyja