6x800gLukullus

6x800gLukullus "Menu Gustico" - Pulyka, édesburgonya, cukkini & sárgarépa nedves konzerv kutyatáp

6x800gLukullus

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 11 790 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

6x800gLukullus "Menu Gustico" - Pulyka, édesburgonya, cukkini & sárgarépa nedves konzerv kutyatáp - termékleírás

A Lukullus már a kezdetektől fogva természetes receptúrákat kínál ínyenc kutyáknak. A Lukullus Menu Gustico speciálisan 100% emberi fogyasztásra is alkalmas összetevőkből készül kíméletes módon egy alsó-bajorországi üzemben. Ez a vitálanyagokban gazdag nedvestáp minden alapvető vitaminnal, ásványi anyaggal és nyomelemmel ellátja kedvencét. Az új, változatos menük friss, minőségi összetevőkből állnak, melyek nemcsak a szükséges tápanyagokat biztosítják kutyája számára, hanem mindezt ízletes eledel formájában ígérik. A Menu Gustico gabonamentes, kiválóan emészthető eledel bármely fajtájú és méretű kutya számára. A Lukullus Menu Gustico jellemzői nagy vonalakban: • Emberi fogyasztásra is alkalmas összetevőkből • Hús és értékes belsőségek magas részarányával • Csak egyfajta állati fehérjeforrással • 100 % gabonamentes receptúra • Mesterséges aroma- és színezőanyagok, tartósítószerek nélkül • Értékes lenolajjal Lukullus Menu Gustico - pulyka édesburgonyával, cukkinivel és sárgarépával Fehérjedús, zsírszegény pulykahús minőségi belsőségekkel kiegészítve. Kalóriatartalma alacsony, és könnyen emészthető. Az ízletes édesburgonya értékes energiaszolgáltató szerepét tölti be, s biztosítja kutyája számára a szükséges szénhidrátokat, vitaminokat és ásványi anyagokat. A könnyű cukkini és uborka sok alapvető fontosságú tápanyagot tartalmaz kutyája vitálitásának megőrzése érdekében. A friss sárgarépa nemcsak ízben egészíti ki a menüt, hanem az emésztésre is pozitív hatást gyakorol. A receptúrát kapor és édeskömény kerekíti ki, így kutyája teljes körűen jól és egészségesen érezheti magát. Lukullus Menu Gustico - vitálanyagokban gazdag, gabonamentes prémium natúr eledel emberi fogyasztásra is alkalmas minőségű összetevőkből. Próbálja ki az új, sok vitálanyagot tartalmazó, gabonamentes Lukullus Menu Gustico receptúrákat!

Ezt a terméket a csoportban találja Konzervek kutyáknak a márkától Lukullus az e-shop kínálatában Zooplus.hu.

6x800gLukullus "Menu Gustico" - Pulyka, édesburgonya, cukkini & sárgarépa nedves konzerv kutyatáp - termék paraméterei

6x800gLukullus "Menu Gustico" - Pulyka, édesburgonya, cukkini & sárgarépa nedves konzerv kutyatáp - ár és elérhetőség előzményei

6x800gLukullus "Menu Gustico" - Pulyka, édesburgonya, cukkini & sárgarépa nedves konzerv kutyatáp - egyéb érdekes termékek

6x800gLukullus "Menu Gustico" - Pulyka, édesburgonya, cukkini & sárgarépa nedves konzerv kutyatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?