12x800g Lukullus

12x800g Lukullus "Menu Gustico" nedves konzerv kutyatáp- kacsa & sárgarépa, áfonya, rozmaring

12x800g Lukullus

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 21 650,50 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

12x800g Lukullus "Menu Gustico" nedves konzerv kutyatáp- kacsa & sárgarépa, áfonya, rozmaring - termékleírás

A Lukullus már évek óta természetes receptúrákat kínál ínyenc kutyáknak. A Lukullus Menu Gustico speciálisan 100% emberi fogyasztásra is alkalmas összetevőkből készül kíméletes módon egy alsó-bajorországi üzemben. Ez a vitálanyagokban gazdag nedvestáp minden alapvető vitaminnal, ásványi anyaggal és nyomelemmel ellátja kedvencét. Az új, változatos menük friss, minőségi összetevőkből állnak, melyek nemcsak a szükséges tápanyagokat biztosítják kutyája számára, hanem mindezt ízletes eledel formájában ígérik. A Menu Gustico gabonamentes, kiválóan emészthető eledel bármely fajtájú és méretű kutya számára. A Lukullus Menu Gustico jellemzői nagy vonalakban: • Emberi fogyasztásra is alkalmas összetevőkből • Hús és értékes belsőségek magas részarányával • Csak egyfajta állati fehérjeforrással • 100 % gabonamentes receptúra • Mesterséges aroma- és színezőanyagok, tartósítószerek nélkül • Értékes lenolajjalAz egyes változatokról az alábbi linkeken találhat részletesebb információt:Marha, tök, alma oregánóCsirke, brokkoli, cukkini körteVad, sárgarépa, áfonya rozmaringPulyka, édesburgonya, cukkini sárgarépaKacsa, sárgarépa, áfonya rozmaringBárány, sárgarépa, burgonya tökLukullus Menu Gustico - vitálanyagokban gazdag, gabonamentes prémium natúr eledel emberi fogyasztásra is alkalmas minőségű összetevőkből. Próbálja ki a sok vitálanyagot tartalmazó, gabonamentes Lukullus Menu Gustico receptúrákat!

Termék 12x800g Lukullus "Menu Gustico" nedves konzerv kutyatáp- kacsa & sárgarépa, áfonya, rozmaring termékcsoporthoz tartozik Konzervek kutyáknak a márkától Lukullus az e-shop kínálatában Zooplus.hu.

12x800g Lukullus "Menu Gustico" nedves konzerv kutyatáp- kacsa & sárgarépa, áfonya, rozmaring - termék paraméterei

12x800g Lukullus "Menu Gustico" nedves konzerv kutyatáp- kacsa & sárgarépa, áfonya, rozmaring - ár és elérhetőség előzményei

12x800g Lukullus "Menu Gustico" nedves konzerv kutyatáp- kacsa & sárgarépa, áfonya, rozmaring - egyéb érdekes termékek

12x800g Lukullus "Menu Gustico" nedves konzerv kutyatáp- kacsa & sárgarépa, áfonya, rozmaring - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?