6x800g Lukullus Menu Gustico - kacsa & sárgarépa, áfonya, rozmaring nedves kutyatáp

6x800g Lukullus Menu Gustico - kacsa & sárgarépa, áfonya, rozmaring nedves kutyatáp

6x800g Lukullus Menu Gustico - kacsa & sárgarépa, áfonya, rozmaring nedves kutyatáp

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 10 611 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

6x800g Lukullus Menu Gustico - kacsa & sárgarépa, áfonya, rozmaring nedves kutyatáp - termékleírás

A Lukullus mindig is természetes receptúrákat kínált ínyenc kutyáknak. A Lukullus Menu Gustico speciálisan emberi élelmiszer minőségű nyersanyagokból készül - kíméletes módon, egy alsó-bajorországi manufaktúrában. Ez a vitálanyagokban gazdag nedvestáp ellátja négylábúját minden alapvető vitaminnal, ásványi anyaggal és nyomelemmel. A változatosságot nyújtó, új menük olyan kiváló minőségű, friss alkotóelemekből állnak össze, melyek nemcsak a szükséges tápanyagok beviteléről gondoskodnak, hanem ízletes táplálékot is ígérnek. A Menu Gustico gabonamentes, magas fokon emészthető eledel bármely fajtájú és méretű kutyának. A Lukullus Menu Gustico jellemzői röviden: • Emberi élelmiszer minőségű nyersanyagokból • Hús és értékes belsőségek magas részarányával • Csak egy állati fehérjeforrás • 100 % gabonamentes receptúra • Mesterséges aroma- és színező anyagok, valamint tartósítószerek nélkül • Értékes lenolajjal Lukullus Menu Gustico - kacsa, sárgarépa, áfonya rozmaring A szaftos, könnyen emészthető kacsahús minőségi fehérjeforrás. Ízletes összetevői, a tök, sárgarépa és burgonya alapvető fontosságú tápanyagokat szállítanak, és a gyümölcsös áfonya gazdag antioxidánsokban. Az E-vitamin és a biotin rugalmas bőrről gondoskodik. Lukullus Menu Gustico - vitálanyagokban gazdag, gabonamentes, prémium natúr eledel emberi élelmiszer minőségű nyersanyagokból. Minőségi, természetes receptúráit most új designban tesztelheti!

6x800g Lukullus Menu Gustico - kacsa & sárgarépa, áfonya, rozmaring nedves kutyatáp - termék paraméterei

6x800g Lukullus Menu Gustico - kacsa & sárgarépa, áfonya, rozmaring nedves kutyatáp - ár és elérhetőség előzményei

6x800g Lukullus Menu Gustico - kacsa & sárgarépa, áfonya, rozmaring nedves kutyatáp - egyéb érdekes termékek

6x800g Lukullus Menu Gustico - kacsa & sárgarépa, áfonya, rozmaring nedves kutyatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?