6x150g Animonda Integra Protect Sensitive csirke & pasztinák tálcás nedves kutyatáp

6x150g Animonda Integra Protect Sensitive csirke & pasztinák tálcás nedves kutyatáp

6x150g Animonda Integra Protect Sensitive csirke & pasztinák tálcás nedves kutyatáp

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 3 150 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

6x150g Animonda Integra Protect Sensitive csirke & pasztinák tálcás nedves kutyatáp - termékleírás

Ha a kutya nem tudja tolerálni az eledel bizonyos összetevőit, az például bőrproblémákban és emésztési gondokban nyilvánulhat meg. Ebben az esetben hasznos lehet a problémához igazított, speciális étrend. Az Animonda Integra Protect Sensitive tálcás nedvestáp kifejezetten táplálékérzékeny kutyák számára került kifejlesztésre. A diétás nedveseledel csak kevés válogatott, alacsony allergén potenciállal rendelkező összetevőt tartalmaz, csupán egy állati és egy növényi fehérjeforrásra támaszkodik: ezek a csirke és a pasztinák. A hozzáadott repceolaj értékes zsírsavakat szolgáltat. Az Animonda Integra Protect Sensitive tálcás nedvestáp kiegyensúlyozott receptúrájának köszönhetően kiválóan alkalmas tartós táplálásra, és kizárásos diétához is használható. Az Animonda Integra Protect Sensitive tálcás jellemzői: Diétás teljes értékű eledel kutyák számára a forrásanyag- és tápanyag-intolerancia tüneteinek csökkentésére Válogatott fehérjeforrások: korlátozott számban, csirke mint állati és pasztinák mint növényi fehérjeforrás Repceolajjal gazdagítva: értékes telítetlen zsírsavakat biztosít Linolsavat tartalmaz Gabonamentes: ilyen jellegű allergiával és intoleranciával rendelkező kutyák számára is alkalmas Ideális kizárásos diétához: csak néhány válogatott összetevőt tartalmaz Különösen ízletes: sok kutya szívesen elfogadja Általános figyelmeztetések: Használata vagy az etetési időtartamának meghosszabbítása előtt ajánlott kikérni állatorvos tanácsát. Diétás eledel etetése során rendszeresen keressék fel az állatorvost a háziállat kontrollvizsgálata céljából! Amennyiben háziállata állapota rosszabbodbna, késedelem nélkül kérje ki állatorvosa véleményét!

6x150g Animonda Integra Protect Sensitive csirke & pasztinák tálcás nedves kutyatáp - termék paraméterei

6x150g Animonda Integra Protect Sensitive csirke & pasztinák tálcás nedves kutyatáp - ár és elérhetőség előzményei

6x150g Animonda Integra Protect Sensitive csirke & pasztinák tálcás nedves kutyatáp - egyéb érdekes termékek

6x150g Animonda Integra Protect Sensitive csirke & pasztinák tálcás nedves kutyatáp - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?