6x100g animonda Integra Protect Adult Sensitive tálcás nedves macskatáp-Pulyka & rizs

6x100g animonda Integra Protect Adult Sensitive tálcás nedves macskatáp-Pulyka & rizs

6x100g animonda Integra Protect Adult Sensitive tálcás nedves macskatáp-Pulyka & rizs

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 2 890 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

6x100g animonda Integra Protect Adult Sensitive tálcás nedves macskatáp-Pulyka & rizs - termékleírás

Ha macskája érzékeny bizonyos élelmiszer-összetevőkre, ez megnyilvánulhat például viszketésben vagy emésztési problémákban. Ebben segítséget jelenthet az ehhez igazított étrend. Az animonda Integra Protect Adult Sensitive kifejezetten tápanyag-intoleranciában szenvedő macskák számára került kifejlesztésre, és összetétele különösen jól tolerálható.A diétás nedveseledelt az állati és növényi fehérjék szigorúan korlátozott használata jellemzi, ami csökkenti az intoleranciás reakciók kockázatát. Az animonda Integra Protect Adult Sensitive fajtától függően gabona- vagy legalábbis gluténmentes, így ideális az allergiával küzdő macskák számára. Az ízletes receptúrákat sok bársonyostalpú szívesen elfogadja.Az animonda Integra Protect Adult Sensitive tálcás 6 x 100 g jellemzői:Teljes értékű diétás eledel a macskák forrás- és tápanyagokra mutatkozó intoleranciás tüneteinek csökkentéséreKorlátozott fehérjeforrások: állati és növényi fehérjék szigorúan korlátozott felhasználása, kizárásos diétára alkalmas eledelJól tolerálható: fajtától függően gabona- és/vagy gluténmentes, ideális az ilyen jellegű allergiával és intoleranciával küzdő macskák számáraNormál húgyúti rendszer: támogatja a vizelet optimális pH-értékétNagyon ízletes: sok macska szívesen elfogadjaElőre kiadagolva: praktikus, egyenként 100 g-os tálcákbanÁltalános figyelmeztetések:Használata vagy az etetési időtartamának meghosszabbítása előtt ajánlott kikérni állatorvos tanácsát.Diétás eledel etetése során rendszeresen keressék fel az állatorvost a háziállat kontrollvizsgálata céljából!Amennyiben háziállata állapota rosszabbodna, késedelem nélkül kérje ki állatorvosa véleményét!

6x100g animonda Integra Protect Adult Sensitive tálcás nedves macskatáp-Pulyka & rizs - egyéb érdekes termékek

6x100g animonda Integra Protect Adult Sensitive tálcás nedves macskatáp-Pulyka & rizs - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?